Harga Tabita Skin Care

Ok.. Lately ni ada je yang call dan sms Fiq nak tanya kat mana boleh dapat set tabita skin care ni tau.. Boleh dikatakan hampir setiap hari ada je soalan yang sama. Fiq faham, ramai yang tanya macam tu dengan harapan boleh beli terus secara by hand tabita ni kan.

kat mana nak beli tabita, Mana Boleh Dapat Set Tabita, mana boleh dapatkan tabita skin care, tabita skin care original, tabita murah

Ok kawan-kawan. Fiq harap dengan penjelasan ringkas ni dapat membantu kawan2 lebih clear ok?

Pertama: Fiq tak de lantik mana-mana agen atau dropshipper bagi produk Tabita Skin Care yang Fiq supply. So, kalau tanya Fiq kenal tak mana-mana agen yang berdekatan dengan anda, maaf ye.. Fiq tak tahu..

Kedua: Lokasi Fiq sekitar Johor Bahru. So, sesiapa yang nak beli by hand, pastikan anda berada dalam lingkungan JB ok.. Bandar JB atau Pasir Gudang sahaja.. Kalau memang korang area Johor, tapi kat Kulai ke, Senai ke, Pontian ke, tu bukan JB ye sayang.. Tu dalam Johor.. Tapi dah keluar dari JB. Kalau betul nak by hand, kita jumpa sekitar Tampoi atau Bandar Baru Uda.

Ketiga: Kalau betul-betul berminat nak order Tabita, tapi anda di luar kawasan seperti yang Fiq nyatakan tadi, tak de masalah. Fiq akan poskan menggunakan poslaju. So far takde masalah besar sangat. Semuanya sampai setakat ni. DIJAMIN!

Ok.. Kawan-kawan da clear tak kat mana boleh dapatkan set tabita ni? Good..

Sekarang masih berlangsung promosi tabita set trial dan exclusive.. Berminat nak tahu? Syarat Mudah sahaja.. Hanya perlu SMS kod promosi ni ke no hp Fiq..

SMS sekarang juga:

TSC3   ke  0107949199


5 Barang dalam 1 Harga! Baca sampai habis...

Salam sejahtera buat anda yang sudi singgah blog Fiq yang tak seberapa ni. Apa yang Fiq nak tawarkan di web www.KedaiFiq.com ni bagi produk Double Stemcell keluaran PhytoScience adalah harga promosi yang sangat2 limited.

Fiq percaya ramai yang singgah di sini sedang mencari double stemcell review Offer promosi double stemcell yang murah bukan? Ada yang cari double stemcell di lowyat la, ada yang cari di lelong.com la.. Tak kurang juga ada yang mencari harga murah double stemcell di lazada... 

Ok.. Awak2 semua tak perlu dah pergi lain-lain tempat sebab telah tiba ditempat yang tepat. TETAPI... tawaran ini Fiq open untuk tempoh yang sangat2 terhad. Kenapa? Sebab Fiq tahu ramai nak cuba double stemcell ini untuk tahu kelebihan atau benefit of double stemcell ni kan..

double stemcell bagus ke , double stemcell berkesan , double stemcell cara makan , double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia ,


Tapi disebabkan harga yang ditawarkan agak mahal, ramai yang ambil langkah, hmm.. biarlah dulu.. nanti lah.. duit x cukup la.

Ada yang tanya Fiq, produk ni sesuai untuk rawat penyakit ape..? Fiq ni dah macam doktor pulak korang tanya macam tu kan.. Ok lah.. Bagi Fiq, double stemcell ni kelebihannya sebagai supplement atau makanan tambahan sahaja. Cuma dari segi nilai perubatan tu, Fiq tak berani nak cakap. Kena rujuk pada yang pakar.

Tapi, dari segi feedback, memang banyak kalau nak kumpul 1 persatu. Korang google je.. Memang berlambak. Ada yang bagi tau berat badan berkurangan (loss weight), ada yang cakap lepas makan double stemcell ni kawan2 cakap kulit makin cantiklah, tak perlu makan ubat kencing manis la, badan lebih bertenaga la..

Apa yang Fiq boleh simpulkan, setiap orang hasilnya adalah berbeza. Mungkin ada yang amalkan untuk kekal bertenaga, ada yang amalkan untuk kecutkan jerawat, nak cerah.. Geng, double stemcell ni supplement. Memang bagus untuk kita amalkan supplement kan...

Oklah.. Pendekkan cerita, Ape yang Fiq nak offer kan pada kawan2 adalah seperti berikut:

1 box Double Stemcell (DSC) - RM100
2 box Double Stemcell (DSC) - RM160
*Freepos seluruh Malaysia

Nak harga lebih murah? Borong! Ye.. Beli secara borong dan fiq akan berikan dengan harga yang sangat murah!!

4 box Double Stemcell (DSC) - RM280 (RM70/box)
*Freepos seluruh Malaysia

Bagi pembelian 4 box double stemcell anda akan dapat PERCUMA 1 box SnowPhyll atau 1 box 2sllim yang bernilai RM250/box (produk keluaran Phytoscience). Anda boleh pilih nak yang mana satu. Kedua2 produk ini ada manfaatnya masing-masing.

double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia , double stemcell johor bahru , double stemcell kebaikan , double stemcell lowyat , double stemcell untuk ibu hamil ,


Mungkin ada yang cakap, ala Fiq.. Kena beli 4 box ke baru dapat harga istimewa ni?

Ya betul.. Untuk dapatkan harga RM70/box, awak kena beli 4 box. Kalau kurang kemampuan beli secara solo, fiq cadangkan awak kongsi/share beli dengan kawan2.. Lagipun, dengan pembelian 4 box, awak akan dapat FreeGift yang dinyatakan tadi.. Malah, fiq akan bagi EXTRA freegift berupa Garam Mandian ala Body Scrub yang akan membuatkan kulit anda rasa halus mulus je..

double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,

Untuk tebus harga promosi ini, just ikut langkah mudah di bawah:

SMS kod promosi berikut sekarang

 DSC3 ke 0107949199

p/s: Lepas anda SMS, anda akan dapat respon pantas dalam kurang 2 minit.. Kemudian, just ikut arahan mudah yang diberikan. Hanya ada 3 langkah mudah sahaja.

Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.
double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,
Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.



Tak cukup putih gebu lagi?

Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?

Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!

Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!! Paling utama, ianya merupakan satu-satunya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa
Testimoni Ibu Putih Janna Lawwa

Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa
Kilang Ibu Putih Janna Lawa

- Pati Ibu Putih Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan.

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa
Review Testimoni Ibu Putih Janna Lawwa

KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA : 

-Tranexamic Acid
-Kojic Acid
-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
-Bunga Melati
-Bunga Melor
-Sandalwood
-Suwandakottan,
-Neem (Daun Semambu)
-Venivel
-Ibu Kunyit Putih,
-Welmee(Licorice)
-Alpha Arbutin

testimoni ibu putih janna lawwa, ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa, harga ibu putih murah


KEUNIKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

- Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
- 100% asli, bukan repackaging seperti krim2 ibu putih lain di pasaran
- Label berwarna merah jambu dengan isi kandungan 30ML
- ada stiker QC seal pada botol dan tanda HALAL, menjamin ketulenan dan keaslian produk
- Memilki bau/haruman bunga melur yang menenangkan
- Krim putihnya mengandungi bintik2 biru


ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa, harga ibu putih murah


CARA PEMAKAIAN DISARANKAN :

** UNTUK WAJAH - sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap. Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.

** UNTUK BADAN/PARUT - Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu. Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

** Boleh dicampur/mix dengan krim wajah, serum atau losyen.
** Sesuai untuk wanita dan lelaki


ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa


ANDA BAGAIMANA..
BERMINAT NAK CUBA IBU PUTIH JANNA LAWWA?

MEMANG BERBALOI-BALOI..!

HARGA PASARAN :
RM85(S), RM90(S/S)

HARGA PROMOSI

RM75(SM), RM80(S/S)

30ml/JAR

- percuma pos laju


Untuk Order? Whatsapp:

" JANNA " ke +60107949199


BELLA FORMULA SINUS CURE
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

SINUS CURE - RAWATAN RESDUNG TERBAIK


Promosi Terbaru Bella Formula Sinus Cure Extra 10 biji. Terbaru di pasaran. Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus dalam masa 7 hari! Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..

100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??

1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.

SELESAIKAN masalah anda dgn SINUS CURE!

KANDUNGAN: 

[✔] LIGNUM COSCINIUM BLUMEANUM 15MG
[✔] TUBER DENDROCOLLA PARDALIS 30MG
[✔] LIGNUM CEASALPINIA SAPPAN LIMA 15MG
[✔] LIGNUM VITEX PUBESCENS 15MG
[✔] CHANNA STRIATUS 3MG
[✔] EXSLPIEN SAMPAI 450MG


bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,


Masalah RESDUNG boleh menyerang pada sesiapa sahaja, tidak kira usia dan jantina. Antara gejala yang sering dialami mereka yang mengalami masalah ini ialah seperti :

  ✿ Gatal-gatal pada hidung dan muka
  ✿ Hidung bengkak /berair/pedih/sakit/berbau
  ✿ Pernafasan berbau busuk
  ✿ Kawasan sekeliling mata menjadi gatal/pedih
  ✿ Sering mengalami sakit kepala
  ✿ Selalu bersin apabila keadaan persekitaran sejuk ataupun apabila terkena embun pagi/malam.


KELEBIHAN SINUS CURE :

 ✿ Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka & badan.
 ✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan hingus & lendir
 ✿ Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat.
 ✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung.

100% daripada herba Semulajadi & dijamin  SELAMAT / TIADA KESAN SAMPINGAN.

SOALAN YANG SERING DITANYA BERKAITAN DENGAN SINUS CURE BELLA FORMULA:
1) Apakah fungsi Sinus Cure?
 ~ Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

2) Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
~ Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.

3) Bagaimana cara penggunaan?
   ✿ 15 tahun dan ke atas - makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
   ✿ 11 tahun - 14 tahun - makan 1 biji selepas makan setiap hari
   ✿ 7 tahun hingga 10 tahun - makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari

 4) Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul?
~ Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.Antaranya :
    ✿ Lignum Coscinium Blumeanum
    ✿ Tuber Dendrocolla Pardalis
    ✿ Lignum Ceasalpinia Sappan Lima
    ✿ Lignum Vitex Pubescens
    ✿ Channa Striatus   
    ✿ Exsiplen sampai

5) Adakah selamat digunakan?

~ Sinus Cure selamat digunakan tanpa kesan sampingan

6) Adakah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ?
~ Sinus Cure mendapat kelulusan daripada KKM & nombor kelulusan ialah MAL06121075T

7) Adakah ibu mengandung boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN ambil Sinus Cure kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba.

8) Adakah ibu menyusu boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKANambil Sinus Cure.

9) Bolehkah di ambil /makan bersama ubat/ suplement yang lain?
~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam. 


CARA PENGAMBILAN BELLA FORMULA SINUS CURE YANG DISARANKAN:
Dewasa (15 tahun ke atas )
1 biji pagi & 1 biji malam selepas makan.

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh buka kapsul & campur dalam air)

Solusinya? Jika anda pengidap resdung, cubalah SINUS CURE produk keluaran Bella Formula, yang mampu membantu anda mengatasinya secara selamat dan berkesan.

Jom kita lihat testimoni pengguna2 yang telah merasai keberkesanan Sinus Cure, kebanyakan feedback menyatakan mereka dapat merasai kesan ia seawal 3-7 hari! Memang terbaik..

"TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE"

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan, bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,


bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,


bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

Harga 30 biji
RM110 (SM) RM115 (SS) 
Free Postage


Promosi

RM60 (SM) / RM65 (SS)   
EXTRA 10 Biji & Free Postage
Stok Terhad



Nak Order? Sms je:
 
BF33 ke 0107949199

p/s: Tunggu saya reply mesej anda ye.. Kalau siapa bank in sebelum jam 12pm, saya akan poskan pada hari yang sama ok.. Tq kawan2 semua for support.
Harap Maaf.. Entry Page Ini Telah Di Clearkan. Untuk Dapatkan Promosi Serta Testimoni Terbaru Tabita, Sila Klik Pautan Di Bawah ye...



Atau SMS Terus Kod Diskaun:

TSC3 ke 0107949199



Ikhlas By:


PERHATIAN!

Nantikan update testimoni terbaru 2015

PRODUK INI MUSUH RESDUNG!