PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


Pertama rangkaian pencerahan dari Phyto Collagen Placenta.

Setiap insan ingin wajah cantik dan tampan.Bagaimana caranya?

Phyto Glow Placenta dan Phyto Collagen Placenta dapat membantu mencantikkan 90% wajah anda.

EXRACT KIWI,PHYTO HYALURONIC ACID,PALCENTA,VITAMIN C,TILAPIA COLLAGEN DAN L-GLUTATHIONE


Ciri-ciri yang ada pada phyto collagen placenta.

Placenta
->Membantu melicinkan kulit wajah.
->Membantu menganjalkan kulit anda.
->Membantu membetulkan tulang hidung yang senget.
->Menaikkan semula pipi yang jatuh.
->Membantu mencantikkan tulang pipi agar tampak lebih cantik.
->Efektif merawat kesan penuaan seawal aplikasi.

Collagen
->Membuatkan kulit anda bersinar-sinar (glowing)
->Menggantikan sel-sel yang mati terutama pada bahagian wajah.
->Menghilangan parut-parut jerawat dan jeragat.
->Mengurangkan risiko tulang rapuh (Osteoporosis).

Exract Kiwi.
->Mempunyai Vitamin C dua kali ganda lebih banyak dari buah-buah yang lain.
->Mengurangkan kedutan kulit yang kering akibat cuaca.
->Melembapkan kulit anda.
->Menegangkan kulit anda.

Siapa yang boleh menggunakan produk ini?
.Wanita yang sedang mengandung.
.Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.Sesuai untuk lelaki dan wanita yang MONOPAUSE.

Cara pengambilan.
->PHYTO COLLAGEN PLACENTA (Koyak dan masukkan terus kedalam mulut anda)
->PHYTO GLOW COLLAGEN (masukkan kedalam air suam 120ml.Goncangkan dan terus minum)
Seeloknya Setengah Jam sebelum anda makan.

ANDA Disarankan tidak mengambil makanan laut dan megurangkan pengambilan coffein untuk mendapat hasil yang lebih cepat dan berkesan.

CUBA DULU DAN LIHAT SENDIRI HASILNYA.PASTI PUAS HATI..


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA

 * PHYTO COLLAGEN PLACENTA (PCP) (15 Sacket Liquid/BOX)

 PRICE: RM130/set FREE POSTAGE


KANDUNGAN:
Sheep Placenta, Phyto Hyaluronic Acid, Extract Hydrolyzed Tilapia Collagen Peptide, Kiwi Extract etc.

CARA PENGGUNAAN:
 Koyakkan sacket dan terus minum. Minum masa perut kosong, 30 min sblm meal atau sblm tido.(Bulan Puasa: Sblm sahur dan sebelum tido asalkan perut kosong
Concentration paling tinggi PCP, Ambil Dua2 lg bgus, Selang Seli tuk penggunaan 1-2 bulan.
Testimoni: Muhd Imran Hafizi kata injection, telan pill, etc semua dia guna tak menjadi, lpas ambik ni seminggu dah cerah gebu, cepat effect dia.

Sijil: KKM, HALAL


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA

* PHYTO GLOW PLACENTA (PGP) (Powder, 1 jar 850gm)

 PRICE: RM150/jar FREE POSTAGE


KANDUNGAN:
Sheep Placenta, Phyto Hyaluronic Acid, L-Glutathione, Maqui Berry, Rosella, Strawberry, Blueberry, Vitamin C, etc.


CARA PENGGUNAAN:
 Campurkan 2-3 scoop PGP bersama 120ml air suam, kacau hingga larut dan sedia diminum. Minum masa perut kosong, 30 min sblm meal atau sblm tido. (Bulan Puasa: Sblm sahur dan sebelum tido asalkan perut kosong)


Sijil: KKM, HALAL


 INGREDIENTS: SHEEP PLACENTA, PHYTO HYALURONIC ACID, L-GLUTATHIONE, HYDROLIZED TILAPIA COLLAGEN PEPTIDE, VITAMIN C, MAQUI BERRY, ROSELLA, STRAWBERRY, BLUEBERRY,etc.UNTUK KULIT MULUS DAN CERAH BERSERI .. PHYTO GLOW & COLLAGEN PLACENTA YANG ANDA PERLUKAN 



KEISTIMEWAAN PHYTO COLLAGEN PLACENTA.
♥ Menjana semula tisu kulit dan mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit. 
♥ Melembabkan kulit kering dan kusam.
♥ Mempercepatkan penjanaan semula sel-sel kulit baru, menjadikan kulit lembut yang bersinar semula jadi 
♥ menghasilkan kulit yang sihat dan flawless tanpa sebarang cela. 
♥ Mengurangkan dan akhirnya menghapuskan segala parut, pigmentasi, jeragat dan jerawat.


SHEEP PLACENTA HALAL ATAU TIDAK?
SHEEP PLACENTA + VITAMIN E halal atau tak?Persoalan : Apakah hukum sebenar pemakaian plasenta biri biri secara luaran? "JAWAPAN:Assalamualaikum, persoalan ini sebenarnya persoalan yang mudah. Pertamanya kita perlu mengetahui Qawaid Fiqhiyyah tentang kaedah mengistinbat hukum. Menurut Qawaid Fiqhiyyah: "Segala hal mu'amalah (urusan harian) hukum asalnya adalah mubah melainkan ada dalil yang mengharamkannya" .Qawaid Fiqhiyyah ini diterbitkan dari hadith Rasulullah berbunyi berikut: Rasulullah saw. bersabda: Segala yang tidak ditegah (dalil jelas) itu tergolong dalam hal-hal yang dibolehkan-Nya. (Shahih al-Jami ash-Shaghir, hadits no. 3190) Namun agak kecewa kerana Qawaid Fiqhiyyah yang difahami oleh orang awam ialah semua benda haram kecuali ada dalil membolehkannya. Adakah boleh kita memakan karipap kerana tiada dalil menghalalkannya? Oleh kerana plasenta biri-biri tidak terdapat dalil yang mengharamkannya UNTUK DIPAKAI DI BADAN (BUKAN MEMAKANNYA BAGI YANG TIDAK DISEMBELIH), maka ia kekal kepada hukum asalnya iaitu harus/mubah. Sebenarnya tidak timbul masalah haiwan itu disembelih atau tidak kerana jika dari bangkai pun kita boleh memanfaatkan tulang atau lemaknya (tidak dimakan). Dalilnya seperti berikut: Ibnu Abbas r.a. meriwayatkan, bahwa salah seorang hamba Maimunah yang telah dimerdekakan (maulah) pernah diberi hadiah seekor kambing, kemudian kambing itu mati dan secara kebetulan Rasulullah berjalan melihat bangkai kambing tersebut, maka bersabdalah beliau: "Mengapa tidak kamu ambil kulitnya, kemudian kamu samak dan memanfaatkan?" Para sahabat menjawab: "Itu kan bangkai!" Maka jawab Rasulullah: "Yang diharamkan itu HANYALAH MEMAKANNYA." (Riwayat Jama'ah, kecuali Ibnu Majah) Dan diriwayatkan pula, bahwa Rasulullah s.a.w. bersabda: "Kulit apa saja kalau sudah disamak, maka sungguh menjadi suci/bersih." (Riwayat Muslim) Kulit yang disebut dalam hadis-hadis ini adalah umum, meliputi kulit anjing dan kulit babi. Yang berpendapat demikian ialah madzhab Dhahiri, Abu Yusuf dan diperkuat oleh Imam Syaukani. Kata Saudah Umul Mu'minin: "Kami mempunyai kambing, kemudian kambing itu mati, lantas kami samak kulitnya dan kami pakai untuk menyimpan korma supaya menjadi manis, dan akhirnya kami jadikan suatu girbah (suatu tempat yang terbuat dari kulit binatang yang biasa dipakai oleh orang Arab zaman dahulu untuk mengambil air dan sebagainya)." (Riwayat Bukhari). Kesimpulannya, tiada masalah menggunakan plasenta biri-biri selagimana biri-biri tersebut diuruskan menurut Islam.
SHEEP PLACENTA + VITAMIN E halal atau tak? Persoalan : Apakah hukum sebenar pemakaian plasenta biri biri secara luaran? " JAWAPAN:Assalamualaikum, persoalan ini sebenarnya persoalan yang mudah. Pertamanya kita perlu mengetahui Qawaid Fiqhiyyah tentang kaedah mengistinbat hukum. 

Menurut Qawaid Fiqhiyyah: "Segala hal mu'amalah (urusan harian) hukum asalnya adalah mubah melainkan ada dalil yang mengharamkannya" .Qawaid Fiqhiyyah ini diterbitkan dari hadith Rasulullah berbunyi berikut: Rasulullah saw. bersabda: Segala yang tidak ditegah (dalil jelas) itu tergolong dalam hal-hal yang dibolehkan-Nya. (Shahih al-Jami ash-Shaghir, hadits no. 3190) Namun agak kecewa kerana Qawaid Fiqhiyyah yang difahami oleh orang awam ialah semua benda haram kecuali ada dalil membolehkannya. 

Adakah boleh kita memakan karipap kerana tiada dalil menghalalkannya? Oleh kerana plasenta biri-biri tidak terdapat dalil yang mengharamkannya UNTUK DIPAKAI DI BADAN (BUKAN MEMAKANNYA BAGI YANG TIDAK DISEMBELIH), maka ia kekal kepada hukum asalnya iaitu harus/mubah. 

Sebenarnya tidak timbul masalah haiwan itu disembelih atau tidak kerana jika dari bangkai pun kita boleh memanfaatkan tulang atau lemaknya (tidak dimakan). Dalilnya seperti berikut: Ibnu Abbas r.a. meriwayatkan, bahwa salah seorang hamba Maimunah yang telah dimerdekakan (maulah) pernah diberi hadiah seekor kambing, kemudian kambing itu mati dan secara kebetulan Rasulullah berjalan melihat bangkai kambing tersebut, maka bersabdalah beliau: "Mengapa tidak kamu ambil kulitnya, kemudian kamu samak dan memanfaatkan?" 

Para sahabat menjawab: "Itu kan bangkai!" Maka jawab Rasulullah: "Yang diharamkan itu HANYALAH MEMAKANNYA." (Riwayat Jama'ah, kecuali Ibnu Majah) Dan diriwayatkan pula, bahwa Rasulullah s.a.w. bersabda: "Kulit apa saja kalau sudah disamak, maka sungguh menjadi suci/bersih." (Riwayat Muslim) Kulit yang disebut dalam hadis-hadis ini adalah umum, meliputi kulit anjing dan kulit babi. Yang berpendapat demikian ialah madzhab Dhahiri, Abu Yusuf dan diperkuat oleh Imam Syaukani. 

Kata Saudah Umul Mu'minin: "Kami mempunyai kambing, kemudian kambing itu mati, lantas kami samak kulitnya dan kami pakai untuk menyimpan korma supaya menjadi manis, dan akhirnya kami jadikan suatu girbah (suatu tempat yang terbuat dari kulit binatang yang biasa dipakai oleh orang Arab zaman dahulu untuk mengambil air dan sebagainya)." (Riwayat Bukhari). Kesimpulannya, tiada masalah menggunakan plasenta biri-biri selagimana biri-biri tersebut diuruskan menurut Islam.

INFO PHYTO PLACENTA

PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA
Kajian membuktikan bahawa plasenta biri-biri seumpama ubat panjang umur kepada manusia.Phyto placenta yang berteknologi tinggi menghasilkan 100% Plasenta Biri-biri beku kering yang asli dan tulen, memulihkan sel badan kepada keadaan asal, mengembalikan kegebuan dan keanjalan kepada sel dan tisu kulit supaya kelihatan lebih muda, sihat serta melambatkan proses penuaan pada kulit muka. 

Pada tahun 1400, plasenta biri-biri telahpun digunakan oleh keluarga diraja British sebagai produk perubatan dan penjagaan kesihatan. Ujian klinikal yang dijalankan lebih dari 10 tahun juga telah membuktikan keselamatan dan keberkesanan atas rawatan plasenta biri-biri. Plasenta biri-biri adalah diekstrak daripada biri-biri yang sihat dan berkualiti di New Zealand melalui proses pemilihan yang ketat. Ia tidak menglibatkan penambahan bahan kimia dan hormon sintetik. 

Ekstraksi ini adalah amat bersesuaian dengan tubuh manusia dan tidak akan menimbulkan sebarang reaksi imun. Plasenta biri-biri kaya dengan nutrisi, faktor pertumbuhan, faktor bioaktif, antibodi, hormon, protein, asid amino, vitamin, glycosaminoglycans, asid nukleik, mineral dan lain-lain khasiat yang berpotensi dalam membantu pemulihan dan pertumbuhan sel tisu dan organ. Protein dan tubuh badan merangsang tindakbalas imun. 

Kandungan protein yang tinggi dapat menggalakkan pertumbuhan sel, mengawal rembesan, memperkuatkan sistem keimunan, pelbagai faedah kesihatan termasuklah menguatkan dan memulihkan stamina badan, meningkatkan tenaga badan, melambatkan proses penuaan, mengekalkan warna kulit yang sihat dan juga untuk kecantikan.


Pemilihan biri-biri yang sihat dan berkualiti tinggi telahpun diiktirafkan di New Zealand. Ia juga dapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan di Singapura dan Malaysia.
Pemilihan biri-biri yang sihat dan berkualiti tinggi telahpun diiktirafkan di New Zealand. Ia juga dapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan di Singapura dan Malaysia.


Sesuai untuk diambil oleh wanita dan lelaki, produk kesihatan kepada orang ramai untuk memperoleh kemudaan yang kekal. Ia juga merupakan produk perlu bagi lelaki dan wanita untuk memulihkan kejelitaan dan mengekalkan kesihatan jantung.
Sesuai untuk diambil oleh wanita dan lelaki, produk kesihatan kepada orang ramai untuk memperoleh kemudaan yang kekal. Ia juga merupakan produk perlu bagi lelaki dan wanita untuk memulihkan kejelitaan dan mengekalkan kesihatan jantung.


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA
Phyto Placenta berteknologi tinggi dihasilkan 100% oleh Plasenta Biri-biri beku kering yang asli dan tulen.

TESTIMONIAL

PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


Jom Buat Tempahan Sekarang!



SMS / WHATSAPP (JIE) - 01123738535

GLUTAKING ADVANCE

Improved Ingredients



Bahan aktif tambahan dlm Glutaking Advance adalah Extrak buah Acai Berry- merupakan buah no. 1 dalam kategori 'Superfruit'. Selain itu ia juga buah anti oksidan terunggul, Acai berry memiliki sifat gizi dan secara alamai kaya dgn:

1) Lemak Omega (Jenis yg baik, tidak seperti lemak yg ditemui dalam makanan segera)
2) Asid Amino.
3) Elektrolit.
4) Protein.
5) Vitamin A, B1 dan E.
6) Anthocyanin.

Antara Bahan aktif lain di dlm Glutaking Advance.

ASTAXANTHIN: Adalah penemuan anti oksida terbaru ahli-ahlu sains abad ini. Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan tubuh manusia dan 300 x Vitamin C.


Glutaking ini lebih power dari yang glutaking asli ,siapa yang dah cuba yang glutaking asli pertama pasti inginkan yang ini lebih cepat kesan dan lebih penting sangat terbaik.


 GLUTAKING ADVANCE 

RM150 sebotol (60 Capsule), 

2 BOTOL RM280

3 BOTOL RM400

*Freegift + FREE Postage.


PROMO ke-2

Set Combo Glutaking Advance + Set skin care Collagen Plus Vit E 

(ade facial soap, krim siang & Malam) 

Just RM180, Free Sheishedo Mask Black & White, FREE Postage. 

Nikmati Promosi ini dengan segera FAST RESPON direct contact sms : 

011 2373 8535 (Jie Lovelys)





5 Barang dalam 1 Harga! Baca sampai habis...

Salam sejahtera buat anda yang sudi singgah blog Fiq yang tak seberapa ni. Apa yang Fiq nak tawarkan di web www.KedaiFiq.com ni bagi produk Double Stemcell keluaran PhytoScience adalah harga promosi yang sangat2 limited.

Fiq percaya ramai yang singgah di sini sedang mencari double stemcell review Offer promosi double stemcell yang murah bukan? Ada yang cari double stemcell di lowyat la, ada yang cari di lelong.com la.. Tak kurang juga ada yang mencari harga murah double stemcell di lazada... 

Ok.. Awak2 semua tak perlu dah pergi lain-lain tempat sebab telah tiba ditempat yang tepat. TETAPI... tawaran ini Fiq open untuk tempoh yang sangat2 terhad. Kenapa? Sebab Fiq tahu ramai nak cuba double stemcell ini untuk tahu kelebihan atau benefit of double stemcell ni kan..

double stemcell bagus ke , double stemcell berkesan , double stemcell cara makan , double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia ,


Tapi disebabkan harga yang ditawarkan agak mahal, ramai yang ambil langkah, hmm.. biarlah dulu.. nanti lah.. duit x cukup la.

Ada yang tanya Fiq, produk ni sesuai untuk rawat penyakit ape..? Fiq ni dah macam doktor pulak korang tanya macam tu kan.. Ok lah.. Bagi Fiq, double stemcell ni kelebihannya sebagai supplement atau makanan tambahan sahaja. Cuma dari segi nilai perubatan tu, Fiq tak berani nak cakap. Kena rujuk pada yang pakar.

Tapi, dari segi feedback, memang banyak kalau nak kumpul 1 persatu. Korang google je.. Memang berlambak. Ada yang bagi tau berat badan berkurangan (loss weight), ada yang cakap lepas makan double stemcell ni kawan2 cakap kulit makin cantiklah, tak perlu makan ubat kencing manis la, badan lebih bertenaga la..

Apa yang Fiq boleh simpulkan, setiap orang hasilnya adalah berbeza. Mungkin ada yang amalkan untuk kekal bertenaga, ada yang amalkan untuk kecutkan jerawat, nak cerah.. Geng, double stemcell ni supplement. Memang bagus untuk kita amalkan supplement kan...

Oklah.. Pendekkan cerita, Ape yang Fiq nak offer kan pada kawan2 adalah seperti berikut:

1 box Double Stemcell (DSC) - RM100
2 box Double Stemcell (DSC) - RM160
*Freepos seluruh Malaysia

Nak harga lebih murah? Borong! Ye.. Beli secara borong dan fiq akan berikan dengan harga yang sangat murah!!

4 box Double Stemcell (DSC) - RM280 (RM70/box)
*Freepos seluruh Malaysia

Bagi pembelian 4 box double stemcell anda akan dapat PERCUMA 1 box SnowPhyll atau 1 box 2sllim yang bernilai RM250/box (produk keluaran Phytoscience). Anda boleh pilih nak yang mana satu. Kedua2 produk ini ada manfaatnya masing-masing.

double stem cell dari syarikat phytoscience , double stemcell elok ke , double stemcell harga , double stemcell harga malaysia , double stemcell johor bahru , double stemcell kebaikan , double stemcell lowyat , double stemcell untuk ibu hamil ,


Mungkin ada yang cakap, ala Fiq.. Kena beli 4 box ke baru dapat harga istimewa ni?

Ya betul.. Untuk dapatkan harga RM70/box, awak kena beli 4 box. Kalau kurang kemampuan beli secara solo, fiq cadangkan awak kongsi/share beli dengan kawan2.. Lagipun, dengan pembelian 4 box, awak akan dapat FreeGift yang dinyatakan tadi.. Malah, fiq akan bagi EXTRA freegift berupa Garam Mandian ala Body Scrub yang akan membuatkan kulit anda rasa halus mulus je..

double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,

Untuk tebus harga promosi ini, just ikut langkah mudah di bawah:

SMS kod promosi berikut sekarang

 DSC3 ke 0107949199

p/s: Lepas anda SMS, anda akan dapat respon pantas dalam kurang 2 minit.. Kemudian, just ikut arahan mudah yang diberikan. Hanya ada 3 langkah mudah sahaja.

Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.
double stemcell untuk ibu menyusu , double stemcell untuk jerawat , double stemcell untuk kurus , double stemcell vs sne , double stemcell vs k colly , double stemcell vs shaklee , double stemcell vs aura white ,
Stok double stemcell banyak, tapi amat terhad.. Siapa cepat dia dapat.


Pengguna Dewy - Rahsia Sakura Dan Camu Camu Untuk Kulit Berseri

DEWY EXTRA WHITENING - RASA SEDAP KESAN HEBAT!

"TERJUAL 2000 BOTOL SEMINGGU!"

- NIKMATI KEAJAIBAN BUNGA SAKURA TERUS KE DALAM KULIT ANDA
- TIDAK PERLU BANYAK, HANYA SETENGAH SCOOP SEHARI UNTUK CERAH GEBU SEMPURNA, KULIT HALUS SELEMBUT BAYI!

Pengguna Dewy - Rahsia Sakura Dan Camu Camu Untuk Kulit Berseri

KEISTIMEWAAN DEWY :

** Serbuk vitamin yang kaya vitamin C semulajadi (1 scoop = 50 biji oren)
** Formula unggul untuk kesan pantas dan hebat
** Menjadi supplement yang bertindak sebagai BOOSTER untuk produk kecantikan/kesihatan
** Mudah untuk diamal dan dibawa ke mana saja


Pengguna Dewy - Rahsia Sakura Dan Camu Camu Untuk Kulit Berseri, testimoni dewy


MANFAAT PENGAMBILAN DEWY :
* Amalan berterusan membantu :-
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit dan mengurangkan tompok2 gelap
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
✔ Mengurangkan garis-garis halus serta meratakan warna kulit
✔ Melembab, menghalus dan menggebukan kulit
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam
✔ Mengurangkan pigmen dan parut
✔ Mengecilkan liang pori agar wajah tampak licin menawan
✔ Memberi tenaga, menjauhkan kelesuan dan keletihan
✔ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
✔ Menguatkan kuku dan sendi
✔ Menyihatkan gusi dan mata

Siapa yang sesuai makan DEWY?
⇛Wanita dan lelaki berusia 15 tahun ke atas
⇛Ibu hamil kandungan 5 bulan keatas
⇛Ibu yang sedang berpantang dan menyusu

Kulit cantik bak artis Korea! DEWY merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan utama SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu-Camu (mempunyai kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lebih tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax).


CARA PENGAMBILAN :

⇛ SETENGAH SUDU KECIL terus dimakan/kemam begitu sahaja 1-2 kali sehari 
⇛ Boleh dicampurkan bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan/kordial
⇛ Boleh dibancuh bersama produk minuman kecantikan / kesihatan lain
** Minum air bersih secukupnya sepanjang hari untuk penyerapan nutrisi secara optimum.
** DEWY boleh diambil bila-bila masa. Kami mengesyorkan anda mengambil dalam jumlah yang disarankan samada pada waktu pagi atau sebelum tidur.



Pengguna Dewy - Rahsia Sakura Dan Camu Camu Untuk Kulit Berseri, testimoni dewy

DOS SARANAN :

- Kulit normal : 1/2 scoop sehari
- Kulit berminyak / berjerawat : 1 scoop sehari
- Kulit kering / Tumit merekah / Siku kasar : 1-2 scoop sehari
- Sakit sendi (Lutut/Sakit belakang) : 1-2 scoop sehari
- Jeragat / Dark Circle : 1 scoop sehari
- Bibir merekah / Kuku mudah patah : Setengah scoop sehari
- Garisan halus : 1/2 - 1 scoop sehari
- Rambut gugur : 1/2 - 1 scoop sehari
- Nak Cerah / Gebu / Glowing : 1-2 scoop sehari
- Nak kulit lembut ,anjal , halus : 1/2 - 1 scoop sehari


BAHAN KANDUNGAN DEWY :

Bunga Sakura, Buah Camu Camu, Beeswax (Lilin Lebah)
- Acerola Cherry, Grapeseed Extract, Hyaluronic Acid
- Pearl Powder, Hydrolized Collagen, L-Glutathione
- Multiple Stemcell, Maquiberry, Blueberry, Strawberry, Cranberry
- Tomato, Kiwi, Apple, Papaya



Pengguna Dewy - Rahsia Sakura Dan Camu Camu Untuk Kulit Berseri, testimoni dewy

Pengguna Dewy - Rahsia Sakura Dan Camu Camu Untuk Kulit Berseri, testimoni dewy



BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..

HARGA SEBENAR :
RM85(S), RM90(S/S)
 
HARGA PROMOSI KAMI :
RM65(S), RM70(S/S)
1 jar = 80gm
- harga termasuk kos pos laju -


sms/whatsapp ke 011 - 2373 8535


Sabun Al-Razi Asli & Murah

Mahu kulit segar dan cantik bersih sepanjang hari?
Kurang gemar memakai pelbagai krim muka?
Skincare sedia ada buat kulit tambah bermasalah dan kusam?
Cukup dengan bersabun dengan AL-RAZI dua kali sehari..
Bebaskan kulit wajah dari sebarang cela dengan AL-RAZI..
Dengan AL-RAZI anda pasti tampil lebih yakin dengan diri sendiri..


Sabun Al-Razi inovasi dari rahsia turun temurun, dan kini dengan bantuan teknologi terkini, ia diadun lebih sempurna hasil kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk memulihkan pelbagai masalah kulit khusus nya rakyat Malaysia secara alami dan bebas kesan sampingan.


SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI : 

* Jerawat/Jerawat Batu
* Bintik2 hitam/putih
* Parut jerawat & cela
* Pori-pori terbuka
* Jeragat dan tanda2 penuaan awal
* Mencerahkan bahagian muka & badan
* Meratakan tona kulit muka
* Mengurangkan kedutan halus
* Mengawal minyak berlebihan
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
* Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI : 

ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.

MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.

OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel2 kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati an parut selain melembab dan menghaluskan kulit.

EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.

VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.

EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktif nya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.

EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

** Gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K


CARA GUNA SABUN AL-RAZI :

** Basahkan muka dengan air suam/biasa, gosokkan sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
** Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
** Boleh digunakan lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
** Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.

Sabun Al-Razi Asli & Murah

Sabun Al-Razi Asli & Murah

Sabun Al-Razi Asli & Murah

Sabun Al-Razi Asli & Murah

Sabun Al-Razi Asli & Murah




BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..

HARGA SEBENAR :
RM63(S), RM67(S/S)
 
HARGA PROMOSI KAMI :
RM49(S), RM55(S/S)
2 PCS / KOTAK
- harga termasuk kos pos laju -

atau sms/whatsapp ke 011 -2373 8535

Dapatkan Set Skin Care Janna Lawwa (Lulus KKM dan Halal) Dari Web Rasmi Kami:



Tak cukup putih gebu lagi?

Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?

Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!

Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!! Paling utama, ianya merupakan satu-satunya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa
Testimoni Ibu Putih Janna Lawwa

Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa
Kilang Ibu Putih Janna Lawa

- Pati Ibu Putih Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan.

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa
Review Testimoni Ibu Putih Janna Lawwa

KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA : 

-Tranexamic Acid
-Kojic Acid
-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
-Bunga Melati
-Bunga Melor
-Sandalwood
-Suwandakottan,
-Neem (Daun Semambu)
-Venivel
-Ibu Kunyit Putih,
-Welmee(Licorice)
-Alpha Arbutin

testimoni ibu putih janna lawwa, ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa

ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa, harga ibu putih murah


KEUNIKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :

- Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
- 100% asli, bukan repackaging seperti krim2 ibu putih lain di pasaran
- Label berwarna merah jambu dengan isi kandungan 30ML
- ada stiker QC seal pada botol dan tanda HALAL, menjamin ketulenan dan keaslian produk
- Memilki bau/haruman bunga melur yang menenangkan
- Krim putihnya mengandungi bintik2 biru


ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa, harga ibu putih murah


CARA PEMAKAIAN DISARANKAN :

** UNTUK WAJAH - sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap. Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.

** UNTUK BADAN/PARUT - Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu. Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

** Boleh dicampur/mix dengan krim wajah, serum atau losyen.
** Sesuai untuk wanita dan lelaki


ibu putih janna lawwa diiktiraf KKM, testimoni ibu putih janna lawwa


ANDA BAGAIMANA..
BERMINAT NAK CUBA IBU PUTIH JANNA LAWWA?

MEMANG BERBALOI-BALOI..!

HARGA PASARAN :
RM85(S), RM90(S/S)

HARGA PROMOSI

RM80(S), RM85(S/S)

30ml/JAR

- percuma pos laju
- misteri freegift


Nak Respon Pantas? SMS:

" JANNA " ke 0107949199

Saya akan cuba respon dalam masa 5 minit ye. Tempahan / bayaran yang dibuat pada sebelum jam 12pm setiap hari (kecuali cuti umum, Sabtu dan Ahad), penghantaran akan dibuat pada hari yang sama juga.

Dapatkan Set Skin Care Janna Lawwa (Lulus KKM dan Halal) Dari Web Rasmi Kami:


PERHATIAN!

Nantikan update testimoni terbaru 2015

PRODUK INI MUSUH RESDUNG!