"Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA..!"

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.


Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

tabita skincare, tabita murah, tabita original, agen tabita, testimoni tabita, cara guna tabita



Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream



Tabita dijual dengan dua (2) set berbeza iaitu:

1. Set Exclusive (Besar)
2. Set Regular (Biasa)

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set regular tabita skincare boleh bertahan selama 3 bulan, manakala  set exclusive tabita skin care boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. SANGAT JIMAT kan? Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu.

TEMPAH TERUS DI SINI:



Inilah rahsia kecantikan semulajadi ! 

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
Testimonial Diri sendiri bersama TABITA ORIGINAL ^_^


ANTARA PRODUK-PRODUK TABITA ORIGINAL YANG TERBAIK !!

REPACKING TRIAL SET TABITA ORIGINAL

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

TABITA TRIAL SET,,, Alhamdulillah , Set Trial TABITA sudah siap dipack di makmal Kosmetik dan mengikut piawaian Malaysia Good Manufacture Practice (GMP).. Disebabkan permintaan pelanggan yg ingin mencuba dulu produk tabita dan ada yg was2 nak beli Full set, saya dengan inisiatif sendiri dibantu pembantu makmal menghasilkan set trial ni..Detail product kat Bawah:

TABITA TRIAL SET
Contain 4 Items:
1. FACIAL SOAP = 35 ml
2. SMOOTH LOTION = 35 ml
3. DAILY CREAM = 8 gm
4. NIGHTLY CREAM = 8 gm

PRICE RM 140 FREE POSTAGE + MANUAL GUIDE + BUSINESS CARD

ATTENTION:
TABITA SKINCARE TIDAK MENGELUARKAN SEBARANG TRIAL SET, ATAS PERMINTAAN RAMAI, KAMI MENYEDIAKAN SET PERCUBAAN TABITA SKINCARE BAGI YANG INGIN MENCUBA DAHULU, DENGAN HARGA YANG MAMPU DIMILIKI.

SET REGULAR TABITA SKINCARE ORIGINAL

Bagi yang sudah serasi dan ingin meneruskan lagi bersama Tabita bolehlah teruskan dengan 
Set Regular @ Exclusive. 
(^_^)

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

PEMAKAIAN SELAMA 3-4 BULAN
TABITA SKINCARE SET REGULAR + Free postage, Porch, and Consultancy


SET EXCLUSIVE TABITA SKIN CARE ORIGINAL

Lagi jimat dengan Set Exclusive Tabita Original ini Jom Teruskan bersama Tabita 
pastikan Original dari saya.

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
PEMAKAIAN SELAMA 4-5 BULAN
TABITA SKINCARE SET EXCLUSIVE + Free postage, Porch, and Consultancy

TESTIMONIAL TABITA SKINCARE ORIGINAL TERBAIK !!

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita


testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, marsha tabita


testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, umie aida tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
PASTI ANDA RASA SANGAT TERUJA? TEMPAH TERUS DI SINI:
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, ayu raudhah

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

INI TESTIMONIAL LELAKI.. JANGAN TERKEJUT YE !! TERBAIK...

lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
STOK ADALAH TERHAD! TEMPAH TERUS DI SINI:


INFO-INFO TABITA 

KANDUNGAN TABITA SKINCARE
§  Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

§  Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)


§  Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

§  Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian

Berikut akan dijelaskan bagaimana reaksi setelah menggunakan tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa perih, kencang gatal,kusam diikuti dengan pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari,dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaruk /sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.


Bila terasa perih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian obat harus terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan diwajah (pengelupasan tipis) telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.


Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut ,setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan terlihat berubah.

PENTING !!Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul  :
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

Notes ::

Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION 
hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.
Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION TABITA SKINCARE setelah 3 minggu
mengunakannya ,setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit yg cantik.

KAMI MENERIMA PULUHAN PESANAN SEHARI. STOK ADALAH LIMITED. TEMPAH TERUS DI SINI:





Assalamualaikum Lovelys Semua..

Hari ini jie nak cerita sikit  Pasal Skincare yang jie pakai ni,Ramai yang tahu dan ada juga yang tak tahu TABITA SKINCARE ORIGINAL apa tu ?? Elok ke? Boleh percaya ke? Dari Mana ?

Ok jie story sikit ye salah silah PRODUK TABITA ORIGINAL ini..Kenapa jie isukan Ori ada sebabnya nanti jie cerita lagi ..Kita pergi pada kisahnya(macam sejarah zaman dulu pulak kan ).Mungkin ramai yang keliru dari mana produk ni,asalnya produk ini dari Indonesia .

Ramai  takut nak cuba kan ?? sama macam jie juga tapi setelah lihat sendiri hasil dia dan pastikan dulu ORI barulah jie berani nak cuba pakai . Jie bermasalah dalam kulit muka yang berminyak , parut jerawat rimas sangat dan terlalu sensitif kulit..Setelah jumpa dengan TABITA ORIGINAL alhamdulilah dengan IZINNYA jie selesa dan berpuashati sangat.AMIN..

Sepanjang jie jual tabita ini Bertubi-tubi soalan pasal tabita ni,
Yang paling FAMOUS soalan :-

ORI ke ? 

Ok jie jelaskan ,Jie pakai alhamdulilah tiada masalah bersih kulit jadinya.

ANTARA SOALAN CUSTOMER TERSAYANG ^_^


Apakah Tabita Skincare sesuai untuk saya?

Tabita SkinCare sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit. TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA, seperti : HYDROQUINON & MERCURY yang boleh menimbulkan kanser kulit

Apakah bahan utama Tabita Skincare?

Tabita skin care adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak papaya dikenal masyarakat kerana khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit.

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Apakah Tabita Skincare sesuai untuk jenis kulit saya?

Tabita skin care sangat sesuai untuk segala macam jenis kulit.

 Apakah reaksi selama pemakaian Tabita Skincare?

Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.

Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………

Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.

Untuk wanita yang sedang hamil dan menyusu tidak sesuai memakai Smooth Lotion bila kulitnya sensitif.

P/S : Simpan SMOOTH LOTION & CREAM didalam freezer utk mengekalkan kualitinya. Dgn cuaca yg panas sekarang,sebarang produk yg terdedah kepada panas akn menyebabkan kualitinya berkurangan.

kawan-kawan boleh tengok sendiri GAMBAR ASLI TABITA VS TABITA PALSU.


LEFT : FAKE , RIGHT : ORIGINAL
Sama tapi tak serupa.. Can you spot the difference? It's really hard isn't it? Now let us see how I can spot between the FAKE and the ORIGINAL Facial Wash


LEFT : FAKE , RIGHT : ORIGINAL
You can spot it by comparing the nozzle.The FAKE one is smaller than the ORIGINAL one.



LEFT : FAKE, RIGHT : ORIGINAL

The differences also can be seen at the pump / nozzle of the Smooth Lotion, The gold colour is differ from the ORIGINAL one. The structure of the pump, shows that the FAKE one is non-pattern and flat pump (sign of low quality packaging) and when you pump out the Smooth Lotion, the amount is uncontrollable (it might spit on you clothes..trust me.. I have used the FAKE one before)


LEFT : FAKE, RIGHT : ORIGINAL
The FAKE one shows low quality of packaging.. Just look at the flowers..Imitation done is failed!. The ORIGINAL one is well crafted as well as the "flow" pattern at the side of Smooth Lotion words. The FAKE one is too thick as well as apply to the Tabita wording. Just look at the "a" at the end of the Tabita word, the "b" and the "t" at the centre of wording.... 
Ini ORIGINAL.. 


Ini kepala pump Tabita Skincare yang ORIGINAL

Up : ORIGINAL, Below : FAKE
The color of the Smooth Lotion also differs to each other. The FAKE one is orange color but the ORIGINAL one is lighter. The smell is unpleasant (high alcohol content). This is totally will peel of the skin in a very dangerous way.



Ini Original Night Cream.. after 3 months of usage (with proper storage) ..pearl white..
.. It may have slightly change of colours disebabkan cara tutup yg tak ketat and buang cover dlm night cream tetapi.....(pls read below)

Ia tidak seharusnya berupa ini...menjadi keruh dan kecoklatan... (this is scary loveliess) 
LEFT : FAKE, RIGHT : ORIGINAL
No need to say more.. just compare .. As time goes by, the colour of the logo will fade but not as fade as the FAKE one.. FADE & FAKE? what a coincidence.. 

Up : FAKE, Below : ORIGINAL
The colour of the day cream for the ORIGINAL one is lighter than the FAKE one.

Up : FAKE, Below : ORIGINAL
The colour of the night cream.. this is one is tricky.. but to tell the truth (truth does hurt).. the FAKE one  will get quite  cloudy & muddy.. due to oxidation of chemical that is not stable inside the ingredients. 

Original Tabita is contains AHA to make the skin peeling.
but the fake one is contain hydroquinon & mercury.
BE CAREFULL DEAR LOVELYS !!


 TABITA SKINCARE ORIGINAL

PROMOTION !!!! HURRY UP 
GRAB NOW !!


PM ME at facebook page Lovelys Beautys
Hotline SMS : 012 358 9846


"The Best Product For The Best Person Only"


Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA.

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. 

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.



tabita skincare, tabita murah, tabita original, agen tabita, testimoni tabita, cara guna tabita


Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap
2. Smooth Lotion/Toner
3. Day Cream
4. Night Cream


Tabita dijual dengan dua (2) set berbeza iaitu:

1. Set Exclusive (Besar)
2. Set Regular (Biasa)

Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set regular tabita skincare boleh bertahan selama 3 bulan, manakala  set exclusive tabita skin care boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. SANGAT JIMAT kan? Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu.


Inilah rahsia kecantikan semulajadi !

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
Testimonial Diri sendiri bersama TABITA ORIGINAL ^_^


ANTARA PRODUK-PRODUK TABITA ORIGINAL YANG TERBAIK !!

NEW REPACKING EXCLUSIVE

(OLD REPACKING)
REPACKING TRIAL SET TABITA ORIGINAL
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita



TABITA TRIAL SET,,, Alhamdulillah , Set Trial TABITA sudah siap dipack di makmal Kosmetik dan mengikut piawaian Malaysia Good Manufacture Practice (GMP).. Disebabkan permintaan pelanggan yg ingin mencuba dulu produk tabita dan ada yg was2 nak beli Full set, saya dengan inisiatif sendiri dibantu pembantu makmal menghasilkan set trial ni..Detail product kat Bawah:

TABITHA TRIAL SET
Contain 4 Items:
1. FACIAL SOAP = 35 ml
2. SMOOTH LOTION = 35 ml
3. DAILY CREAM = 8 gm
4. NIGHTLY CREAM = 8 gm

PRICE RM 140 FREE POSTAGE + MANUAL GUIDE + BUSINESS CARD

ATTENTION:
TABITA SKINCARE TIDAK MENGELUARKAN SEBARANG TRIAL SET, ATAS PERMINTAAN RAMAI, KAMI MENYEDIAKAN SET PERCUBAAN TABITA SKINCARE BAGI YANG INGIN MENCUBA DAHULU, DENGAN HARGA YANG MAMPU DIMILIKI.

SET REGULAR TABITA SKINCARE ORIGINAL

Bagi yang sudah serasi dan ingin meneruskan lagi bersama Tabita bolehlah teruskan dengan 
Set Regular @ Exclusive. 
(^_^)

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

PEMAKAIAN SELAMA 3-4 BULAN
TABITA SKINCARE SET REGULAR ORIGINAL + Free POSTAGE, Porch


SET EXCLUSIVE TABITA SKIN CARE ORIGINAL

Lagi jimat dengan Set Exclusive Tabita Original ini. Jom Teruskan bersama Tabitha 
pastikan Original dari saya.

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
PEMAKAIAN SELAMA 4-5 BULAN
TABITA SKINCARE SET EXCLUSIVE + Free postage, Porch, and Consultancy

TESTIMONIAL TABITA SKINCARE ORIGINAL TERBAIK !!

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita


testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, marsha tabita


testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, umie aida tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita, ayu raudhah
testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

INI TESTIMONIAL LELAKI.. JANGAN TERKEJUT YE !! TERBAIK...

lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita
lelaki guna tabita, testimoni lelaki tabita, testimoni tabita skincare, tabita testimonial, harga tabita, promosi tabita

INFO-INFO TABITA 

KANDUNGAN TABITA SKINCARE
§  Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

§  Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)


§  Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

§  Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian

Berikut akan dijelaskan bagaimana reaksi setelah menggunakan tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa pedih, tegang gatal,kusam diikuti dengan pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari,dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru /sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.


Bila terasa pedih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan diwajah (pengelupasan tipis) telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.


Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut ,setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan berubah bersih dan cantik.

PENTING !!Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul  :
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

Notes ::

Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION 
hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.
Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION TABITA SKINCARE setelah3minggu
mengunakannya ,setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit yg cantik.


..SELAMAT MENCUBA..
BERMINAT SILA SMS TO:

(JIE) 011-2373 8535

010 794 9199 (FIQ)