Tabita Original

Nak Order Tabita Trial? Promosi Ada Kat Sini

Harini fiq tak rasa nak celoteh panjang-panjang. Hanya nak tanya kepada anda yang sudi singgah blog usang Fiq ni, adakah anda berminat nak order tabita original? Boleh dapatkan dari Fiq.

Fiq ada jual Tabita Trial dan Tabita Exclusive.

Tapi ada yang tanya Fiq, apa beza set trial dan set exclusive Tabita ni? Jawapan ye mudah sahaja. Ianya berbeza dari tempoh penggunaan.

Tabita Trail tahan sehingga 1 bulan.
Tabita Exclusive pula tahan sehingga 3-4 bulan.

tabita skincare, tabita trial, tabita original, tabita rm100, tabita murah malaysia, harga produk tabita skin care

Nah... Ni antara sebahagian tempahan Tabita dari customer Fiq. Nak tahu cara mereka order? Jika anda sedang baca blog ini menggunakan smartphone, sila klik terus klik gambar berikut untuk dapatkan harga promosi:


Atau jika menggunakan laptop atau komputer, sila SMS kod promosi berikut:

TSC3 ke 0107949199

Harga biasa:

Trial Set Tabita - RM130
Exclusive Set Tabita - RM290

Nak Harga Promosi Merdeka??? SMS KOD PROMOSI SEKARANG!

Bagaimana Cara Penggunaan Tabita Skincare Dengan Betul?

Harini tak dinafikan ramai yang telah menggunakan tabita dan menjadikan tabita skincare sebagai salah satu produk penjagaan wajah harian mereka. Namun, ramai juga yang baru sahaja nak mencuba produk Tabita Skincare ni. Ingat ye, sila dapatkan Tabita Skin Care hanya dari Truste Agen sahaja supaya anda tidak terbeli produk yang tiruan.


Jadi, Fiq sharekan serba sedikit cara penggunaan tabita dengan cara yang betul. Sila ikuti langkah berikut.

PENTING !! Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul :

1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION di atas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari ke seluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari. Ingat ye..

Notes ::
Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION  hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.

Fiq amat sarankan, untuk 1 bulan pertama semasa menggunakan Tabita Skincare, elakkan dari menggunakan sebarang mekap atau bedak bagi mendapatkan hasil yang terbaik,

**....SELAMAT MENCUBA....**



Mana Boleh Dapat Set Tabita? Klik Sini !


Ok.. Lately ni ada je yang call dan sms Fiq nak tanya kat mana boleh dapat set tabita skin care ni tau.. Boleh dikatakan hampir setiap hari ada je soalan yang sama. Fiq faham, ramai yang tanya macam tu dengan harapan boleh beli terus secara by hand tabita ni kan.

kat mana nak beli tabita, Mana Boleh Dapat Set Tabita, mana boleh dapatkan tabita skin care, tabita skin care original, tabita murah

Ok kawan-kawan. Fiq harap dengan penjelasan ringkas ni dapat membantu kawan2 lebih clear ok?

Pertama: Fiq tak de lantik mana-mana agen atau dropshipper bagi produk Tabita Skin Care yang Fiq supply. So, kalau tanya Fiq kenal tak mana-mana agen yang berdekatan dengan anda, maaf ye.. Fiq tak tahu..

Kedua: Lokasi Fiq sekitar Johor Bahru. So, sesiapa yang nak beli by hand, pastikan anda berada dalam lingkungan JB ok.. Bandar JB atau Pasir Gudang sahaja.. Kalau memang korang area Johor, tapi kat Kulai ke, Senai ke, Pontian ke, tu bukan JB ye sayang.. Tu dalam Johor.. Tapi dah keluar dari JB. Kalau betul nak by hand, kita jumpa sekitar Tampoi atau Bandar Baru Uda.

Ketiga: Kalau betul-betul berminat nak order Tabita, tapi anda di luar kawasan seperti yang Fiq nyatakan tadi, tak de masalah. Fiq akan poskan menggunakan poslaju. So far takde masalah besar sangat. Semuanya sampai setakat ni. DIJAMIN!

Ok.. Kawan-kawan da clear tak kat mana boleh dapatkan set tabita ni? Good..

Sekarang masih berlangsung promosi tabita untuk set exclusive.. Berminat nak tahu? Syarat Mudah sahaja.. Hanya perlu SMS kod promosi ni ke no hp Fiq..

SMS sekarang juga:

TSC3   ke  0107949199



(Jimat) Promosi Bella Formula - Ubat Resdung Berkesan Dan Murah

BELLA FORMULA SINUS CURE
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

SINUS CURE - RAWATAN RESDUNG TERBAIK


Promosi Terbaru Bella Formula Sinus Cure Extra 10 biji. Terbaru di pasaran. Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus dalam masa 7 hari! Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..




100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??

1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.

SELESAIKAN masalah anda dgn SINUS CURE!

KANDUNGAN: 

[✔] LIGNUM COSCINIUM BLUMEANUM 15MG
[✔] TUBER DENDROCOLLA PARDALIS 30MG
[✔] LIGNUM CEASALPINIA SAPPAN LIMA 15MG
[✔] LIGNUM VITEX PUBESCENS 15MG
[✔] CHANNA STRIATUS 3MG
[✔] EXSLPIEN SAMPAI 450MG




bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,


Masalah RESDUNG boleh menyerang pada sesiapa sahaja, tidak kira usia dan jantina. Antara gejala yang sering dialami mereka yang mengalami masalah ini ialah seperti :

  ✿ Gatal-gatal pada hidung dan muka
  ✿ Hidung bengkak /berair/pedih/sakit/berbau
  ✿ Pernafasan berbau busuk
  ✿ Kawasan sekeliling mata menjadi gatal/pedih
  ✿ Sering mengalami sakit kepala
  ✿ Selalu bersin apabila keadaan persekitaran sejuk ataupun apabila terkena embun pagi/malam.


KELEBIHAN SINUS CURE :

 ✿ Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka & badan.
 ✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan hingus & lendir
 ✿ Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat.
 ✿ Membantu menghilangkan & mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung.

100% daripada herba Semulajadi & dijamin  SELAMAT / TIADA KESAN SAMPINGAN.


SOALAN YANG SERING DITANYA BERKAITAN DENGAN SINUS CURE BELLA FORMULA:

1) Apakah fungsi Sinus Cure?
 ~ Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

2) Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
~ Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.

3) Bagaimana cara penggunaan?
   ✿ 15 tahun dan ke atas - makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
   ✿ 11 tahun - 14 tahun - makan 1 biji selepas makan setiap hari
   ✿ 7 tahun hingga 10 tahun - makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari

 4) Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul?
~ Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.Antaranya :
    ✿ Lignum Coscinium Blumeanum
    ✿ Tuber Dendrocolla Pardalis
    ✿ Lignum Ceasalpinia Sappan Lima
    ✿ Lignum Vitex Pubescens
    ✿ Channa Striatus   
    ✿ Exsiplen sampai

5) Adakah selamat digunakan?

~ Sinus Cure selamat digunakan tanpa kesan sampingan

7) Adakah ibu mengandung boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN ambil Sinus Cure kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba.

8) Adakah ibu menyusu boleh gunakan Sinus Cure?
~ Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKANambil Sinus Cure.

9) Bolehkah di ambil /makan bersama ubat/ suplement yang lain?
~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam. 




CARA PENGAMBILAN BELLA FORMULA SINUS CURE YANG DISARANKAN:
Dewasa (15 tahun ke atas )
1 biji pagi & 1 biji malam selepas makan.

Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh buka kapsul & campur dalam air)

Solusinya? Jika anda pengidap resdung, cubalah SINUS CURE produk keluaran Bella Formula, yang mampu membantu anda mengatasinya secara selamat dan berkesan.

Jom kita lihat testimoni pengguna2 yang telah merasai keberkesanan Sinus Cure, kebanyakan feedback menyatakan mereka dapat merasai kesan ia seawal 3-7 hari! Memang terbaik..

"TESTIMONI BELLA FORMULA SINUS CURE"

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,



bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,







bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,


bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,


bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,
bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

bella formula sinus, beutskin termurah, buat duit dengan sne beustkin, cara hilangkan resdung, double stemcell shah alam, ubat resdung berkesan,

Harga 30 biji
RM110 (SM) RM115 (SS) 
Free Postage


Promosi

RM60 (SM) / RM65 (SS)  

EXTRA 10 Biji & Free Postage (Stok Terhad)

Harga Borong:

2 botol - RM90
3 botol - RM110
5 botol - RM180

Nak Order? Sms je:
 
SC33 ke 0107949199



p/s: Sistem autoreply saya bekerja 24jam sehari. Anda dialu-alukan untuk sms kod promosi tersebut pada bila-bila masa sahaja... Kalau siapa bank in sebelum jam 12pm, saya akan poskan pada hari yang sama ok.. Tq kawan2 semua for support.

Beli Tabita Dari Fiq - Dijamin Selamat Sampai. Trusted Seller


(Update 31/8/2015, JUMAAT)

Hai.. Apa khabar? Thanks sebab sudi singgah blog yang agak usang ni.. Tengah duk layan2 laptop, tiba2 rasa terajin pulak nak update promosi tabita yang terbaru. For sure yang sudi singgah sini ada yang tercari-cari harga "tabita original" yang berpatutan serta ada tawaran yang berbaloi-baloi bukan?

Sebelum tu, Fiq nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2015 dan for sure uols berazam nak jadi lebih cantik dan gojez tahun ni kan.. Semoga apa yang anda azamkan tahun ini akan tercapai. Amiinnn...


Ok... Kita berbalik kepada offer tabita skin care yang fiq nak share kat sini... So far memang ramai yang menggunakan tabita sebagai skin care mereka. Mungkin antara uols ada yang baru je nak cuba2 guna tabita ni kan? Tapi percayalah, lebih ramai lagi yang dah guna tabita skin care ni dah bertahun dan rajin repeat order tau..

Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famous kan uols.. Tapi Tabita skin care ni dah 6 tahun di Malaysia dan masih lagi famous. Cuma korang kena hati-hati dengan barang tiruan. Serius.. Banyak Tabita yang fake kat luar sana. Agak klise kalau Fiq puji yang tabita fiq jual ni original. Tapi tengok je la feedback2 dari customer Fiq.. Dan banyak antara mereka yang memula beli set trial, lastly terus beli set exclusive. Siap ada yang introduce pada kawan2 lagi supaya beli dengan Fiq tau..

Sebab apa? Sebab dorang yakinlah... Korang yakin x? Kalau x yakin, please, jangan bazir masa untuk hubungi Fiq k.. Baca jap ape yang di kongsikan di bawah ni....

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,


Nama saya Fiq Haidzir. Menjalankan perniagaan dalam talian ni dah hampir 5 tahun tapi mendaftarkan perniagaan secara sah pada November 2012 atas nama FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). So mana-mana yang rajin buat survey, sila semak pendaftaran syarikat Fiq ini di SSM k.. Valid sehingga 2017 lagi.. So, kalau nak beli secara online, uols dah tahu nak pilih siapa kan? ehem... ehem... Pilihlah Trusted Seller macam fiq ni., Barang DIJAMIN SELAMAT SAMPAI.



Kenapa Perlu Beli Dari Peniaga yang berdaftar?  

Kerajaan sendiri telah mengumumkan yang berniaga di FB (rujuk gambar di bawah) adalah haram bagi mereka yang tidak mendaftarkan perniagaan mereka. Maknanya, sesiapa yang nak berniaga even di FB pun kena daftar bagi mengelakkan korang2 ni kena tipu dengan peniaga yang mungkin berniat jahat untuk songlap duit korang lepas korang bank in..

'

Tapi korang jangan salah faham. Bukan semua peniaga online ni menipu. Kalau korang nak juga beli dari seller lain, prefer kenal-kenal dulu dengan dia, jadikan geng.. Bila da trust, barulah berurusniaga. Ok? Jangan sensitif sangat hokey. Hidup mau happy ma.. ^_^




Oklah.. Fiq dah takmoh celoteh manjang2 lagi dah ni.. Ni nak bagi offer terus pada uols yang sudi singgah kat sini Harga Tabita yang sangat berpatutan. Kalau dulu fiq jual sampai RM350 per set bagi Tabita Exclusive... Tapi sekarang Fiq dah mampu beli borong, so bolehlah bagi harga DISKAUN istimewa untuk ANDA.

Dan offer ini Fiq akan tutup promosi ni selepas jarum jam di atas menunjukkan 00:00:00... Ok? Sebelum tu, ape kata-kata pengguna tabita yang panas-panas dari ladang ni? Check out:

tabita asli  tabita ada kkm  tabita acne cream  tabita asli vs palsu  tabita asli dan palsu  tabita asli indonesia  tabita ada kkm tak  tabita ada hydroquinone


tabita berkesan  tabita bahaya tak  tabita jerawat  tabita jakarta  tabita jeragat  tabita logo  tabita langkawi  tabita loose item

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,

tabita lotion  tabita murah  tabita malaysia  tabita ok tak  tabita ok ke  tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake



tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk



Macam mana? Dah bertambah keyakinan untuk beli Tabita dari Fiq?

Sebelum tu, Fiq jawab awal2 persoalan yang mungkin bermain di minda anda sekarang ni.. Sila rajin untuk baca agar faham dan jelas.. Boleh ke boleh ni?

1) Produk tabita Fiq jual ni original ke?

J1 - Confirm original. Tabita yang Fiq jual diimport direct dari kilang pengeluar di Jakarta. Dan yeah, Tabita is Made in Indonesia. Kalau made in Malaysia, itu terang2 FAKE.

2) Habis, kalau original, kenapa Fiq nak bagi harga diskaun? Murah pulak tu...

J2 - Korang ni kan.. Kadang Fiq peliklah.. Dah jual murah, masih nak harga mahal. Fiq dah bagitau yang sekarang ni Fiq dah mampu beli borong Tabita ni. So bolehlah Fiq bagi harga diskaun. Tapi kalau korang nak jugak harga RM350/set, boleh aje. Fiq amat alu-alukan.. Kayo den lepas tu.. Hahahahaha.. Amiinn...

Tempahan pelanggan yang Fiq da packing dan sedia untuk diposkan

3) Berapa hari produk sampai kalau bank in harini Fiq?

J3 - Kalau nak Fiq pos by hari yang sama, sila buat bayaran sebelum jam 12pm hari bekerja. Kami kat Johor Bahru ni pejabat polaju buka setiap hari kecuali Sabtu minggu pertama dan Cuti Umum. Biasanya poslaju ni ambil masa sehari je untuk sampai kepada uols. Tapi kalau lambat tu, luar biasa la.. Maybe tayar poslaju pancit, atau posmen yang bertugas ada problem di tempat kerja. So Far, semua sampai pada customer.. Asalkan alamat yang diberikan tepat hokey...

4) Fiq, akak nak beli by hand COD je boleh tak?

J4 - Sangat BOLEH! Fiq lagi suka customer beli by hand. Tapi dengan syarat, hanya sekitar JB sahaja. Kalau luar JB, Fiq lebih prefer by PosLaju. Dan DIJAMIN SELAMAT. Ramai yang hubungi Fiq luar dari Jb contohnya orang2 dari PutraJaya, Shah Alam, Selangor, KL nak order. Tapi Fiq hanya mampu untuk poskan tempahan korang.

5) Setiap set tahan berapa lama ye Fiq?

J5 - Ok darling2 semua...
Untuk Trial Set Tabita tahan sehingga 4 minggu.
Untuk Exclusive Set Tabita tahan sehingga 4 bulan. (Lagi jimat exclusive dear)

6) Boleh percaya ke kalau beli dengan Fiq? Barang Confirm sampai ke?

J6 - Macam yang Fiq dah celoteh awal2 tadi, perniagaan Fiq ni berdaftar dengan pihak SSM. Setiap pembayaran akan melaui akaun CIMB/Maybank syarikat. So, kalau nak kata Fiq akan scam duit uols, rosak ler reputasi iols ni sebagai peniaga online.. Clear?

7) Macam mana nak dapatkan Promosi Diskaun ni Fiq?

J7 - Mudah je.. Orang yang ikut arahan akan mudah faham ape yang Fiq suruh.. Korang kena SMS (wajib) kod ini TSC3 dan hantar ke 0107949199. Ingat tau.. Ikut je arahan mudah yang Fiq bagi ni..



8) Nak kena SMS je ke Fiq? Whatsapp tak boleh ke?

J8 - Nak whatsapp boleh tak de masalah.. Cuma kalau uols SMS, dalam handphone Samsung Note 2 fiq ni ada 1 sistem dipanggil sistem AutoReply. Bila korang SMS kod yang diberikan, just ikut je arahan2 mudah yang diberikan. So, bila korang SMS kod TSC3 ni, automatik akan dapat reply sepantas 5 saat. Tak Percaya? Cubalah sekarang. Kat whatsapp xde lagi sistem macam tu k dear... So takde lah korang nak kena tunggu lama untuk reply dari Fiq..

9) Lepas SMS, ape perlu buat?

J9 - Just follow je arahan MUDAH yang diberikan nanti. Senang je tau..

10) Ni Fisrt time saya guna tabita, mengelupas x? Macam mana cara guna ye Fiq?

J10 - Soalan ni kerap orang tanya. Jawapannya YA mengelupas atau peeling akan berlaku. Biasanya 5 hari hingga ke 3 minggu pengelupasan akan berlaku bergantung pada cara penggunaan anda. Kadang2 tengok orang juga. Ada yang cepat, ada yang lambat.

Dan YA bila peeling akan rasa pedih. So kalau takut rasa pedih, sila dapatkan produk yang tiada peeling2 ni ok.. Cara Penggunaan Tabita? Fiq akan whatsapp kan pada anda cara betul guna tabita lepas korang confirm jadi customer Fiq.. Boleh ke boleh ni?

Nah.. Fiq belanja sikit gambar selfie untuk korang . Nampak Tabita kat belakang tu? Da selamat pos da..

Berminat nak dapatkan Tabita Skin Care Dengan Harga Tawaran Yang Berbaloi?


TABITA EXCLUSIVE SET:
✔ Tahan antara 3-4 bulan
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

Harga biasa RM330

>> KINI CUMA RM290 <<

Nak Harga Diskaun Ini? Ikut Arahan Di Bawah:



 SMS Now:  TSC3 ke 0107949199



TABITA TRIAL SET:

 Tahan sehingga 4 minggu
 Daily Cream
 Night Cream
 Smooth Lotion (Toner)
 Facial Soap

Harga RM130

Berminat Nak Order Secara Pantas? Ikut Arahan Di Bawah:






 SMS Now:  TSC3  ke  0107949199



Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada Fiq seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.


**Untuk makluman TAMBAHAN, Fiq juga menjual stok loose item untuk set tabita exclusive sahaja. Harap Maklum.


SMS Now:  TSC3 ke 0107949199


*Kami Menerima Pembayaran Melalui:




Tags:
tabita , tabita skincare , tabita review , tabita trial set , tabita testimoni , tabita palsu , tabita skincare review , tabita 2014 , tabita original dan palsu , tabita skincare original , tabita skincare bahaya , tabita skincare original, tabita skincare trial set, tabita skincare tiruan, tabita skincare malaysia, tabita skincare price, tabita skincare testimoni, tabita skincare facebook, tabita skincare testimoni 2014, tabita original, tabita original dan palsu, tabita original murah, tabita original vs fake, tabita original shah alam, tabita original malaysia, tabita original dan tiruan, tabita original johor, tabita original dan fake, tabita original terbaru, tabita original johor bahru, tabita review, tabita trial set, tabita palsu, tabita testimoni, tabita skincare review, tabita 2014, tabita produk, tabita asli, tabita ada kkm, tabita acne cream, tabita asli vs palsu, tabita ada kkm tak, tabita asli indonesia, tabita asli dan palsu, tabita ada hydroquinone, tabita aieda mosha, tabita bahaya atau tidak, tabita bahaya, tabita berbahaya, tabita bahaya 2014, tabita berkesan, tabita bahaya tak, tabita bagus, tabita bahaya ke, tabita borong, tabita cream, tabita calista, tabita cosmetic, tabita cream berbahaya, tabita cara penggunaan, tabita cosmetic products, tabita cream original, tabita cod kl, tabita cream malam, tabita diharamkan, tabita dropship, tabita day cream, tabita dan ibu putih, tabita di jakarta, tabita exclusive set, tabita exclusive, tabita eye cream, tabita eksklusif, tabita effect, tabita elok ke, tabita exclusive berapa ml, tabita exclusive set price, tabita exclusive original, tabita fake, tabita face powder, tabita forum, tabita fake dan original, tabita facial soap, tabita facebook, tabita gold trial, tabita harga, tabita harga borong, tabita harga malaysia, tabita hilangkan jeragat, tabita hilangkan jerawat, tabita harga murah, tabita halal atau tidak, tabita indonesia, tabita indonesia testimoni, tabita ibu mengandung, tabita ingredient, tabita indonesia bahaya, tabita indonesia original, tabita ibu putih, tabita indonesia harga, tabita johor, tabita jerawat, tabita jeragat, tabita kosmetik, tabita kkm, tabita kuantan, tabita kelulusan kkm, tabita kl, tabita kesan sampingan, tabita krim, tabita kesan, tabita kedah, tabita lotion, tabita loose item, tabita lulus kkm, tabita langkawi, tabita logo, tabita latest, tabita loose item murah, tabita lelaki, tabita malaysia, tabita murah, tabita matt finishing, tabita murah original, tabita melaka, tabita mengandung, tabita night cream, tabita new packaging 2014, tabita naik jerawat, tabita new packaging, tabita new packaging original, tabita ori, tabita ok ke, tabita ok tak, tabita official website, tabita product, tabita produk testimoni, tabita price, tabita produk beracun, tabita paling murah, tabita produk mana, tabita review 2014, tabita regular set, tabita rm80, tabita rm, tabita reseller malaysia, tabita regular murah, tabita regular set price, tabita regular, tabita regular set murah, tabita skincare, tabita skincare bahaya, tabita set trial, tabita skin care bahaya berita harian, tabita skin care asli, tabita skin care indonesia, tabita set eksklusif, tabita tiruan, tabita trial pack, tabita trial set original, tabita trial set murah, tabita travel pack, tabita trial set price, tabita travel, tabita trial set rm80, tabita untuk jeragat, tabita untuk kulit jeragat, tabita untuk ibu menyusu, tabita untuk lelaki, tabita untuk ibu mengandung, tabita untuk kulit berjerawat, tabita untuk kulit jerawat, tabita untuk badan, tabita untuk jerawat, tabita untuk ibu menyusui, tabita vs wonder glow, tabita vs babies blink, tabita vs dr rochelle, tabita vs dnars, tabita vs nour ain, tabita vs sf beauty, tabita vs a-dha, tabita vitamin e serum, tabita wholesale, tabita whitening soap, tabita ok x, tabita yang original, tabita youtube, tabita yang asli, tabita rm 100, harga tabita 1 set, tabita day 12, testimoni tabita 2013, tabita malaysia 2013, tabita review 2013, tabita 30ml,


Testimoni Tabita

Testimoni Tabita

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Powered by Blogger.