>>> PROMOSI MEGA SALE TABITA 2014 <<










Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Semua

Berita Terbaru Bagi Pengguna TABITA ORIGINAL dan juga bagi bakal pengguna tabita yang mana telah tahu tentang skincare ini mungkin lebih tahu yang mana ORI atau tidak . Tabita ini selamat tiada bahan terlarang seperti mana yang di isu kan selama ini. Siapa yang menggunakan original pasti merasai kulit yang cantik dan gebu. OK kita pendekkan cerita bagi yang pernah guna tabita dari awal tabita masuk ke pasaran malaysia lagi mesti tahu pek lama macamana kan??


 Ini adalah pek lama yang memasuki pasaran malaysia , pelbagai isu tiruan muncul selepas itu.

Bulan ramadhan 2013 ,pengasas tabita ambil inisiatif mengeluarkan pek baru bagi tabita original untuk hapuskan tiruan tabita yang mengaburi mata pengguna tabita.

Ini pek baru yang di tukar 2013 


Setelah di tukar masih ada lagi tiruan tabita ini meniru lagi pek yang baru ini 99% sama dengan yang original sangat pantas dan bijak tetapi isi kandungan krim dan sabun tetap tak dapat nak tiru .Bila semakin hari makin melampau sehingga harga pun dijual tidak masuk akal . Selagi lagi pengasas tabita terus dengan usaha untuk banteras tiruan tabita ini secara meluas dengan mengeluarkan LOGO TABITA ORIGINAL bagi permulaan dengan meletak namanya sendiri di logonya iaitu DESI DAMAYANTI bagi memudahkan pengguna membezakan tiruan dengan asli tabita.

100% ASLI TABITA TANPA RAGU 
LOGO BARU TABITA ASLI

Kepada pengguna tabita yang baru atau yang telah lama menggunakan tabita dapatkan tabita asli yang berlogo baru sahaja dari agen yang original pastikan anda peka pada perkembangan tabita yang asli. Jangan jadikan diri anda mangsa tabita tiruan di luar sana yang masih lagi menjual dan masih lagi memburukkan tabita asli semata-mata untuk menghabiskan stok mereka. BE CAREFULL DEAR LOVELYS...

PIHAK KAMI JUGA MENGELUARKAN SET TRIAL REPACKING ORIGINAL
ANTARA SEBAB KAMI KELUARKAN TRIAL REPACK INI

- Atas permintaan pengguna yang baru 
- Bagi pengguna yang ingin bajet 
- Bagi pengguna yang ingin travel jauh .

Kami sediakan 4 jenis Trial Repacking Original MAMPU MILIK
Yang penting ORIGINAL 100%









Jom gebusss gebaass kan kulit anda serendah Rm130 sahaja FREEPOSTAGE


Memang cukup normal Trial no1 untuk pemakaian sebulan..

Dan kepada dah menggunakan selepas sebulan boleh la dptkan no4 yang ada ibu putih dan extra 20ml facial soap.. Almaklumlah kdg2 nak cuci muka selalu kan.. so bonusss to u olsss okayy!

Selepas guna ip then baru pilih set no3 yang ada ibu putih strawberry..

Yang no2 plak anytime blh beli coz kalau dah skin glowingg tu nak cuba merah2kan bibir leh guna lipscrub strawberry okehh..

And nak maintain set no1 senantiasa pun takde masalah..

Kerana tabita sahaja sudah cukup..
Ini suggestion pada mereka yang sentiasa Ingin yang baik dan lebih baik untuk skin masing2.


PROMOSI 2014 MASIH BERJALAN 

TRIAL SET NO1    RM 130
TRIAL SET NO2    RM 150
TRIAL SET NO3    RM 150
TRIAL SET NO4    RM 150

REGULAR SET      RM 260

EXCLUSIVE SET   RM 290

FAST RESPON WHATSAPP / SMS : JIE 011 2373 8535

ORIGINAL 100% BERSAMA 
TABITA SKINCARE




PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


Pertama rangkaian pencerahan dari Phyto Collagen Placenta.

Setiap insan ingin wajah cantik dan tampan.Bagaimana caranya?

Phyto Glow Placenta dan Phyto Collagen Placenta dapat membantu mencantikkan 90% wajah anda.

EXRACT KIWI,PHYTO HYALURONIC ACID,PALCENTA,VITAMIN C,TILAPIA COLLAGEN DAN L-GLUTATHIONE


Ciri-ciri yang ada pada phyto collagen placenta.

Placenta
->Membantu melicinkan kulit wajah.
->Membantu menganjalkan kulit anda.
->Membantu membetulkan tulang hidung yang senget.
->Menaikkan semula pipi yang jatuh.
->Membantu mencantikkan tulang pipi agar tampak lebih cantik.
->Efektif merawat kesan penuaan seawal aplikasi.

Collagen
->Membuatkan kulit anda bersinar-sinar (glowing)
->Menggantikan sel-sel yang mati terutama pada bahagian wajah.
->Menghilangan parut-parut jerawat dan jeragat.
->Mengurangkan risiko tulang rapuh (Osteoporosis).

Exract Kiwi.
->Mempunyai Vitamin C dua kali ganda lebih banyak dari buah-buah yang lain.
->Mengurangkan kedutan kulit yang kering akibat cuaca.
->Melembapkan kulit anda.
->Menegangkan kulit anda.

Siapa yang boleh menggunakan produk ini?
.Wanita yang sedang mengandung.
.Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.Sesuai untuk lelaki dan wanita yang MONOPAUSE.

Cara pengambilan.
->PHYTO COLLAGEN PLACENTA (Koyak dan masukkan terus kedalam mulut anda)
->PHYTO GLOW COLLAGEN (masukkan kedalam air suam 120ml.Goncangkan dan terus minum)
Seeloknya Setengah Jam sebelum anda makan.

ANDA Disarankan tidak mengambil makanan laut dan megurangkan pengambilan coffein untuk mendapat hasil yang lebih cepat dan berkesan.

CUBA DULU DAN LIHAT SENDIRI HASILNYA.PASTI PUAS HATI..


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA

 * PHYTO COLLAGEN PLACENTA (PCP) (15 Sacket Liquid/BOX)

 PRICE: RM130/set FREE POSTAGE


KANDUNGAN:
Sheep Placenta, Phyto Hyaluronic Acid, Extract Hydrolyzed Tilapia Collagen Peptide, Kiwi Extract etc.

CARA PENGGUNAAN:
 Koyakkan sacket dan terus minum. Minum masa perut kosong, 30 min sblm meal atau sblm tido.(Bulan Puasa: Sblm sahur dan sebelum tido asalkan perut kosong
Concentration paling tinggi PCP, Ambil Dua2 lg bgus, Selang Seli tuk penggunaan 1-2 bulan.
Testimoni: Muhd Imran Hafizi kata injection, telan pill, etc semua dia guna tak menjadi, lpas ambik ni seminggu dah cerah gebu, cepat effect dia.

Sijil: KKM, HALAL


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA

* PHYTO GLOW PLACENTA (PGP) (Powder, 1 jar 850gm)

 PRICE: RM150/jar FREE POSTAGE


KANDUNGAN:
Sheep Placenta, Phyto Hyaluronic Acid, L-Glutathione, Maqui Berry, Rosella, Strawberry, Blueberry, Vitamin C, etc.


CARA PENGGUNAAN:
 Campurkan 2-3 scoop PGP bersama 120ml air suam, kacau hingga larut dan sedia diminum. Minum masa perut kosong, 30 min sblm meal atau sblm tido. (Bulan Puasa: Sblm sahur dan sebelum tido asalkan perut kosong)


Sijil: KKM, HALAL


 INGREDIENTS: SHEEP PLACENTA, PHYTO HYALURONIC ACID, L-GLUTATHIONE, HYDROLIZED TILAPIA COLLAGEN PEPTIDE, VITAMIN C, MAQUI BERRY, ROSELLA, STRAWBERRY, BLUEBERRY,etc.UNTUK KULIT MULUS DAN CERAH BERSERI .. PHYTO GLOW & COLLAGEN PLACENTA YANG ANDA PERLUKAN 



KEISTIMEWAAN PHYTO COLLAGEN PLACENTA.
♥ Menjana semula tisu kulit dan mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit. 
♥ Melembabkan kulit kering dan kusam.
♥ Mempercepatkan penjanaan semula sel-sel kulit baru, menjadikan kulit lembut yang bersinar semula jadi 
♥ menghasilkan kulit yang sihat dan flawless tanpa sebarang cela. 
♥ Mengurangkan dan akhirnya menghapuskan segala parut, pigmentasi, jeragat dan jerawat.


SHEEP PLACENTA HALAL ATAU TIDAK?
SHEEP PLACENTA + VITAMIN E halal atau tak?Persoalan : Apakah hukum sebenar pemakaian plasenta biri biri secara luaran? "JAWAPAN:Assalamualaikum, persoalan ini sebenarnya persoalan yang mudah. Pertamanya kita perlu mengetahui Qawaid Fiqhiyyah tentang kaedah mengistinbat hukum. Menurut Qawaid Fiqhiyyah: "Segala hal mu'amalah (urusan harian) hukum asalnya adalah mubah melainkan ada dalil yang mengharamkannya" .Qawaid Fiqhiyyah ini diterbitkan dari hadith Rasulullah berbunyi berikut: Rasulullah saw. bersabda: Segala yang tidak ditegah (dalil jelas) itu tergolong dalam hal-hal yang dibolehkan-Nya. (Shahih al-Jami ash-Shaghir, hadits no. 3190) Namun agak kecewa kerana Qawaid Fiqhiyyah yang difahami oleh orang awam ialah semua benda haram kecuali ada dalil membolehkannya. Adakah boleh kita memakan karipap kerana tiada dalil menghalalkannya? Oleh kerana plasenta biri-biri tidak terdapat dalil yang mengharamkannya UNTUK DIPAKAI DI BADAN (BUKAN MEMAKANNYA BAGI YANG TIDAK DISEMBELIH), maka ia kekal kepada hukum asalnya iaitu harus/mubah. Sebenarnya tidak timbul masalah haiwan itu disembelih atau tidak kerana jika dari bangkai pun kita boleh memanfaatkan tulang atau lemaknya (tidak dimakan). Dalilnya seperti berikut: Ibnu Abbas r.a. meriwayatkan, bahwa salah seorang hamba Maimunah yang telah dimerdekakan (maulah) pernah diberi hadiah seekor kambing, kemudian kambing itu mati dan secara kebetulan Rasulullah berjalan melihat bangkai kambing tersebut, maka bersabdalah beliau: "Mengapa tidak kamu ambil kulitnya, kemudian kamu samak dan memanfaatkan?" Para sahabat menjawab: "Itu kan bangkai!" Maka jawab Rasulullah: "Yang diharamkan itu HANYALAH MEMAKANNYA." (Riwayat Jama'ah, kecuali Ibnu Majah) Dan diriwayatkan pula, bahwa Rasulullah s.a.w. bersabda: "Kulit apa saja kalau sudah disamak, maka sungguh menjadi suci/bersih." (Riwayat Muslim) Kulit yang disebut dalam hadis-hadis ini adalah umum, meliputi kulit anjing dan kulit babi. Yang berpendapat demikian ialah madzhab Dhahiri, Abu Yusuf dan diperkuat oleh Imam Syaukani. Kata Saudah Umul Mu'minin: "Kami mempunyai kambing, kemudian kambing itu mati, lantas kami samak kulitnya dan kami pakai untuk menyimpan korma supaya menjadi manis, dan akhirnya kami jadikan suatu girbah (suatu tempat yang terbuat dari kulit binatang yang biasa dipakai oleh orang Arab zaman dahulu untuk mengambil air dan sebagainya)." (Riwayat Bukhari). Kesimpulannya, tiada masalah menggunakan plasenta biri-biri selagimana biri-biri tersebut diuruskan menurut Islam.
SHEEP PLACENTA + VITAMIN E halal atau tak? Persoalan : Apakah hukum sebenar pemakaian plasenta biri biri secara luaran? " JAWAPAN:Assalamualaikum, persoalan ini sebenarnya persoalan yang mudah. Pertamanya kita perlu mengetahui Qawaid Fiqhiyyah tentang kaedah mengistinbat hukum. 

Menurut Qawaid Fiqhiyyah: "Segala hal mu'amalah (urusan harian) hukum asalnya adalah mubah melainkan ada dalil yang mengharamkannya" .Qawaid Fiqhiyyah ini diterbitkan dari hadith Rasulullah berbunyi berikut: Rasulullah saw. bersabda: Segala yang tidak ditegah (dalil jelas) itu tergolong dalam hal-hal yang dibolehkan-Nya. (Shahih al-Jami ash-Shaghir, hadits no. 3190) Namun agak kecewa kerana Qawaid Fiqhiyyah yang difahami oleh orang awam ialah semua benda haram kecuali ada dalil membolehkannya. 

Adakah boleh kita memakan karipap kerana tiada dalil menghalalkannya? Oleh kerana plasenta biri-biri tidak terdapat dalil yang mengharamkannya UNTUK DIPAKAI DI BADAN (BUKAN MEMAKANNYA BAGI YANG TIDAK DISEMBELIH), maka ia kekal kepada hukum asalnya iaitu harus/mubah. 

Sebenarnya tidak timbul masalah haiwan itu disembelih atau tidak kerana jika dari bangkai pun kita boleh memanfaatkan tulang atau lemaknya (tidak dimakan). Dalilnya seperti berikut: Ibnu Abbas r.a. meriwayatkan, bahwa salah seorang hamba Maimunah yang telah dimerdekakan (maulah) pernah diberi hadiah seekor kambing, kemudian kambing itu mati dan secara kebetulan Rasulullah berjalan melihat bangkai kambing tersebut, maka bersabdalah beliau: "Mengapa tidak kamu ambil kulitnya, kemudian kamu samak dan memanfaatkan?" 

Para sahabat menjawab: "Itu kan bangkai!" Maka jawab Rasulullah: "Yang diharamkan itu HANYALAH MEMAKANNYA." (Riwayat Jama'ah, kecuali Ibnu Majah) Dan diriwayatkan pula, bahwa Rasulullah s.a.w. bersabda: "Kulit apa saja kalau sudah disamak, maka sungguh menjadi suci/bersih." (Riwayat Muslim) Kulit yang disebut dalam hadis-hadis ini adalah umum, meliputi kulit anjing dan kulit babi. Yang berpendapat demikian ialah madzhab Dhahiri, Abu Yusuf dan diperkuat oleh Imam Syaukani. 

Kata Saudah Umul Mu'minin: "Kami mempunyai kambing, kemudian kambing itu mati, lantas kami samak kulitnya dan kami pakai untuk menyimpan korma supaya menjadi manis, dan akhirnya kami jadikan suatu girbah (suatu tempat yang terbuat dari kulit binatang yang biasa dipakai oleh orang Arab zaman dahulu untuk mengambil air dan sebagainya)." (Riwayat Bukhari). Kesimpulannya, tiada masalah menggunakan plasenta biri-biri selagimana biri-biri tersebut diuruskan menurut Islam.

INFO PHYTO PLACENTA

PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA
Kajian membuktikan bahawa plasenta biri-biri seumpama ubat panjang umur kepada manusia.Phyto placenta yang berteknologi tinggi menghasilkan 100% Plasenta Biri-biri beku kering yang asli dan tulen, memulihkan sel badan kepada keadaan asal, mengembalikan kegebuan dan keanjalan kepada sel dan tisu kulit supaya kelihatan lebih muda, sihat serta melambatkan proses penuaan pada kulit muka. 

Pada tahun 1400, plasenta biri-biri telahpun digunakan oleh keluarga diraja British sebagai produk perubatan dan penjagaan kesihatan. Ujian klinikal yang dijalankan lebih dari 10 tahun juga telah membuktikan keselamatan dan keberkesanan atas rawatan plasenta biri-biri. Plasenta biri-biri adalah diekstrak daripada biri-biri yang sihat dan berkualiti di New Zealand melalui proses pemilihan yang ketat. Ia tidak menglibatkan penambahan bahan kimia dan hormon sintetik. 

Ekstraksi ini adalah amat bersesuaian dengan tubuh manusia dan tidak akan menimbulkan sebarang reaksi imun. Plasenta biri-biri kaya dengan nutrisi, faktor pertumbuhan, faktor bioaktif, antibodi, hormon, protein, asid amino, vitamin, glycosaminoglycans, asid nukleik, mineral dan lain-lain khasiat yang berpotensi dalam membantu pemulihan dan pertumbuhan sel tisu dan organ. Protein dan tubuh badan merangsang tindakbalas imun. 

Kandungan protein yang tinggi dapat menggalakkan pertumbuhan sel, mengawal rembesan, memperkuatkan sistem keimunan, pelbagai faedah kesihatan termasuklah menguatkan dan memulihkan stamina badan, meningkatkan tenaga badan, melambatkan proses penuaan, mengekalkan warna kulit yang sihat dan juga untuk kecantikan.


Pemilihan biri-biri yang sihat dan berkualiti tinggi telahpun diiktirafkan di New Zealand. Ia juga dapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan di Singapura dan Malaysia.
Pemilihan biri-biri yang sihat dan berkualiti tinggi telahpun diiktirafkan di New Zealand. Ia juga dapat pengiktirafan daripada Kementerian Kesihatan di Singapura dan Malaysia.


Sesuai untuk diambil oleh wanita dan lelaki, produk kesihatan kepada orang ramai untuk memperoleh kemudaan yang kekal. Ia juga merupakan produk perlu bagi lelaki dan wanita untuk memulihkan kejelitaan dan mengekalkan kesihatan jantung.
Sesuai untuk diambil oleh wanita dan lelaki, produk kesihatan kepada orang ramai untuk memperoleh kemudaan yang kekal. Ia juga merupakan produk perlu bagi lelaki dan wanita untuk memulihkan kejelitaan dan mengekalkan kesihatan jantung.


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA
Phyto Placenta berteknologi tinggi dihasilkan 100% oleh Plasenta Biri-biri beku kering yang asli dan tulen.

TESTIMONIAL

PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


PHYTO COLLAGEN PLACENTA & PHYTO GLOW PLACENTA


Jom Buat Tempahan Sekarang!



SMS / WHATSAPP (JIE) - 01123738535

GLUTAKING ADVANCE

Improved Ingredients



Bahan aktif tambahan dlm Glutaking Advance adalah Extrak buah Acai Berry- merupakan buah no. 1 dalam kategori 'Superfruit'. Selain itu ia juga buah anti oksidan terunggul, Acai berry memiliki sifat gizi dan secara alamai kaya dgn:

1) Lemak Omega (Jenis yg baik, tidak seperti lemak yg ditemui dalam makanan segera)
2) Asid Amino.
3) Elektrolit.
4) Protein.
5) Vitamin A, B1 dan E.
6) Anthocyanin.

Antara Bahan aktif lain di dlm Glutaking Advance.

ASTAXANTHIN: Adalah penemuan anti oksida terbaru ahli-ahlu sains abad ini. Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan tubuh manusia dan 300 x Vitamin C.


Glutaking ini lebih power dari yang glutaking asli ,siapa yang dah cuba yang glutaking asli pertama pasti inginkan yang ini lebih cepat kesan dan lebih penting sangat terbaik.


 GLUTAKING ADVANCE 

RM150 sebotol (60 Capsule), 

2 BOTOL RM280

3 BOTOL RM400

*Freegift + FREE Postage.


PROMO ke-2

Set Combo Glutaking Advance + Set skin care Collagen Plus Vit E 

(ade facial soap, krim siang & Malam) 

Just RM180, Free Sheishedo Mask Black & White, FREE Postage. 

Nikmati Promosi ini dengan segera FAST RESPON direct contact sms : 

011 2373 8535 (Jie Lovelys)






Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto


Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto


Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto



SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan 
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. 

## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.

Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..


KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.



Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto


Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto


Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto



Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'



Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto


Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto


CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

Double Stemcell Harga Ahli Murah - Pakej Biz Phyto

BERMINAT?
JOM ORDER SEKARANG..



HARGA SEBENAR :
SEKOTAK RM250

HARGA KAMI :

1 box RM150
2 Box RM180
4 box RM300

- 14 sachet/box

- percuma pos laju seluruh Malaysia -


Sms/whatsapp ke 0107949199



PERHATIAN!

Info dr penyelia pos laju :
Barang2 yang nak sampai sebelum raya, parcel lastcall hendaklah diserahkan pada 17 Julai 2014
Parcel yg diserah SELEPAS 17 Julai 2014 akan dapat SELEPAS raya ke-6.
Berkuatkuasa mulai 1 Ramadhan, ini kerana lambakan barang hampir 1 juta. Berhubung dgn itu, barang2 akan smpai mengambil masa 1-5 hari bekerja berbanding 1-3 hari bekerja.
Proses penerimaan barang-barang menggunakan tenaga kerja manusia, bukan mesin. Jadi, sila inform kepada seller & buyer jika sudah dpt tracking number tetapi record not found harap bersabar, barang-barang anda dalam proses. Sila panjang-panjangkan mesej ini bagi memudahkan pihak kami, pos laju & anda menerima barang sebelum aidilfitri.

PRODUK INI MUSUH RESDUNG!