tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake  tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk


Hai.. Apa khabar? Thanks sebab sudi singgah blog yang agak usang ni.. Tengah duk layan2 laptop, tiba2 rasa terajin pulak nak update promosi tabita yang terbaru. For sure yang sudi singgah sini ada yang tercari-cari harga tabita original yang berpatutan serta ada tawaran yang berbaloi-baloi bukan?

Ok... So far memang ramai yang menggunakan tabita sebagai skin care mereka. Mungkin antara uols ada yang baru je nak cuba2 guna tabita ni kan? Tapi percayalah, lebih ramai lagi yang dah guna tabita skin care ni dah bertahun dan rajin repeat order tau..

Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famous kan uols.. Tapi Tabita skin care ni dah 5 tahun di Malaysia dan masih lagi famous. Cuma korang kena hati-hati dengan barang tiruan.

tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake  tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk

Ok.. Nama saya Fiq Haidzir. Menjalankan perniagaan dalam talian ni dah hampir 4 tahun tapi mendaftarkan perniagaan secara sah pada November 2012 atas nama FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). So mana-mana yang rajin buat survey, sila semak pendaftaran syarikat Fiq ini di SSM k.. Valid sehingga 2017 lagi.. So, kalau nak beli secara online, uols dah tahu nak pilih siapa kan? ehem... ehem...


Oklah.. iols dah takmoh celoteh manjang2 lagi dah ni.. Ni nak bagi offer terus pada uols yang sudi singgah kat sini Mega Sale Tabita SkinCare promosi Akhir Tahun.. Ala-ala Year End Sale la ni kan..

Dan Mega Sale ini saya open untuk tempoh dan stok yang sangat-sangat limited.. dah nama pun offer kan.. Kalau bagi berterusan, bukanlah offer namanya. So pada siapa2 yang nak grab dan rasa kelebihan tabita ni, bolehlah buat tempahan sekarang. Sebelum tu, ape kata-kata pengguna tabita yang panas-panas dari ladang ni? Check out:

tabita asli  tabita ada kkm  tabita acne cream  tabita asli vs palsu  tabita asli dan palsu  tabita asli indonesia  tabita ada kkm tak  tabita ada hydroquinone


tabita berkesan  tabita bahaya tak  tabita jerawat  tabita jakarta  tabita jeragat  tabita logo  tabita langkawi  tabita loose item


tabita lotion  tabita murah  tabita malaysia  tabita ok tak  tabita ok ke  tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake

tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk




Macam mana? Dah bertambah keyakinan untuk beli Tabita dari Saya?

Ada yang bertanya pada saya soalan-soalan seperti berikut:

1) Produk tabita Fiq jual ni original ke?

J1 - Confirm original. Ragu-ragu? Sila dapatkan dari Seller lain. Mngkin dorang punya lebih original.

2) Berapa hari produk sampai kalau bank in harini Fiq?

J2 - Kalau nak Fiq pos by hari yang sama, sila buat bayaran sebelum jam 12pm hari bekerja. Kami kat Johor Bahru ni pejabat polaju buka setiap hari kecuali Sabtu minggu pertama dan Cuti Umum. Biasanya poslaju ni ambil masa sehari je untuk sampai kepada uols. Tapi kalau lambat tu, luar biasa la.. Maybe tayar poslaju pancit, atau posmen yang bertugas ada problem di tempat kerja. So Far, semua sampai pada customer.. Asalkan alamat yang diberikan tepat hokey...

3) Setiap set tahan berapa lama ye Fiq?

J3 - Ok darling2 semua...
Untuk Trial Set Tabita tahan sehingga 4 minggu.
Untuk Exclusive Set Tabita tahan sehingga 4 bulan. (Lagi jimat exclusive dear)

4) Boleh percaya ke kalau beli dengan Fiq? Barang Confirm sampai ke?

J4 - Macam yang iols dah celoteh awal2 tadi, iols ni berdaftar dengan pihak SSM. Setiap pembayaran akan melaui akaun CIMB/Maybank syarikat. So, kalau nak kata kami scam duit uols, rosak ler reputiasi iols ni sebagai peniaga online.. Clear?

5) Macam mana nak dapatkan Promosi Mega Sale ni Fiq?

J5 - Mudah je.. Orang yang ikut arahan akan mudah faham ape yang Fiq suruh.. Korang kena SMS (wajib) kod ini MS14 dan hantar ke 0107949199.

6) Nak kena SMS je ke Fiq? Whatsapp tak boleh ke?

J6 - Nak whatsapp boleh tak de masalah.. Cuma kalau uols SMS, sistem HP fiq ni ada 1 sistem dipanggil sistem autoreply. Bila korang SMS kod yang diberikan, just ikut je arahan2 yang diberikan. So, bila korang SMS kod MS14 ni, automatik akan dapat reply sepantas 5 saat. Tak Percaya? Cubalah sekarang. Kat whatsapp xde lagi sistem macam tu k dear...

7) Lepas SMS, ape perlu buat?

J7 - Just follow je arahan MUDAH yang diberikan nanti. Senang je tau..


OK.. STOK SET PILIHAN YANG AVAILABLE UNTUK DI BELI:

TABITA EXCLUSIVE SET:
✔ Tahan antara 3-4 bulan
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap


- Harga biasa RM330

Berminat nak dapatkan Tabita Skin Care 
PROMOSI MEGA SALE akhir tahun 2014?

>> KINI CUMA RM280 <<

tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake  tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk

SMS Now:  MS14 ke 0107949199

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

TABITA TRIAL SET:
 Tahan sehingga 4 minggu
 Daily Cream
 Night Cream
 Smooth Lotion (Toner)
 Facial Soap

Harga biasa RM120



>> KINI CUMA RM100(SM) / RM110(SS) <<


Bagaimana nak dapatkan Offer 
PROMOSI MEGA SALE akhir tahun 2014 ini?

SMS Now: 

MS14 ke 0107949199

*Promosi Tamat Pada 30/12/2014, jam 11.59PM

Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada Fiq seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.

**Untuk makluman TAMBAHAN, Fiq juga menjual stok loose item untuk set tabita exclusive. Harap Maklum.


SMS now:  MS14  ke 0107949199

*Kami Menerima Pembayaran Melalui:
tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake  tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk


Tags:
tabita , tabita skincare , tabita review , tabita trial set , tabita testimoni , tabita palsu , tabita skincare review , tabita 2014 , tabita original dan palsu , tabita skincare original , tabita skincare bahaya , tabita skincare original, tabita skincare trial set, tabita skincare tiruan, tabita skincare malaysia, tabita skincare price, tabita skincare testimoni, tabita skincare facebook, tabita skincare testimoni 2014, tabita original, tabita original dan palsu, tabita original murah, tabita original vs fake, tabita original shah alam, tabita original malaysia, tabita original dan tiruan, tabita original johor, tabita original dan fake, tabita original terbaru, tabita original johor bahru, tabita review, tabita trial set, tabita palsu, tabita testimoni, tabita skincare review, tabita 2014, tabita produk, tabita asli, tabita ada kkm, tabita acne cream, tabita asli vs palsu, tabita ada kkm tak, tabita asli indonesia, tabita asli dan palsu, tabita ada hydroquinone, tabita aieda mosha, tabita bahaya atau tidak, tabita bahaya, tabita berbahaya, tabita bahaya 2014, tabita berkesan, tabita bahaya tak, tabita bagus, tabita bahaya ke, tabita borong, tabita cream, tabita calista, tabita cosmetic, tabita cream berbahaya, tabita cara penggunaan, tabita cosmetic products, tabita cream original, tabita cod kl, tabita cream malam, tabita diharamkan, tabita dropship, tabita day cream, tabita dan ibu putih, tabita di jakarta, tabita exclusive set, tabita exclusive, tabita eye cream, tabita eksklusif, tabita effect, tabita elok ke, tabita exclusive berapa ml, tabita exclusive set price, tabita exclusive original, tabita fake, tabita face powder, tabita forum, tabita fake dan original, tabita facial soap, tabita facebook, tabita gold trial, tabita harga, tabita harga borong, tabita harga malaysia, tabita hilangkan jeragat, tabita hilangkan jerawat, tabita harga murah, tabita halal atau tidak, tabita indonesia, tabita indonesia testimoni, tabita ibu mengandung, tabita ingredient, tabita indonesia bahaya, tabita indonesia original, tabita ibu putih, tabita indonesia harga, tabita johor, tabita jerawat, tabita jeragat, tabita kosmetik, tabita kkm, tabita kuantan, tabita kelulusan kkm, tabita kl, tabita kesan sampingan, tabita krim, tabita kesan, tabita kedah, tabita lotion, tabita loose item, tabita lulus kkm, tabita langkawi, tabita logo, tabita latest, tabita loose item murah, tabita lelaki, tabita malaysia, tabita murah, tabita matt finishing, tabita murah original, tabita melaka, tabita mengandung, tabita night cream, tabita new packaging 2014, tabita naik jerawat, tabita new packaging, tabita new packaging original, tabita ori, tabita ok ke, tabita ok tak, tabita official website, tabita product, tabita produk testimoni, tabita price, tabita produk beracun, tabita paling murah, tabita produk mana, tabita review 2014, tabita regular set, tabita rm80, tabita rm, tabita reseller malaysia, tabita regular murah, tabita regular set price, tabita regular, tabita regular set murah, tabita skincare, tabita skincare bahaya, tabita set trial, tabita skin care bahaya berita harian, tabita skin care asli, tabita skin care indonesia, tabita set eksklusif, tabita tiruan, tabita trial pack, tabita trial set original, tabita trial set murah, tabita travel pack, tabita trial set price, tabita travel, tabita trial set rm80, tabita untuk jeragat, tabita untuk kulit jeragat, tabita untuk ibu menyusu, tabita untuk lelaki, tabita untuk ibu mengandung, tabita untuk kulit berjerawat, tabita untuk kulit jerawat, tabita untuk badan, tabita untuk jerawat, tabita untuk ibu menyusui, tabita vs wonder glow, tabita vs babies blink, tabita vs dr rochelle, tabita vs dnars, tabita vs nour ain, tabita vs sf beauty, tabita vs a-dha, tabita vitamin e serum, tabita wholesale, tabita whitening soap, tabita ok x, tabita yang original, tabita youtube, tabita yang asli, tabita rm 100, harga tabita 1 set, tabita day 12, testimoni tabita 2013, tabita malaysia 2013, tabita review 2013, tabita 30ml,

PERHATIAN!

Info dr penyelia pos laju :
Barang2 yang nak sampai sebelum raya, parcel lastcall hendaklah diserahkan pada 17 Julai 2014
Parcel yg diserah SELEPAS 17 Julai 2014 akan dapat SELEPAS raya ke-6.
Berkuatkuasa mulai 1 Ramadhan, ini kerana lambakan barang hampir 1 juta. Berhubung dgn itu, barang2 akan smpai mengambil masa 1-5 hari bekerja berbanding 1-3 hari bekerja.
Proses penerimaan barang-barang menggunakan tenaga kerja manusia, bukan mesin. Jadi, sila inform kepada seller & buyer jika sudah dpt tracking number tetapi record not found harap bersabar, barang-barang anda dalam proses. Sila panjang-panjangkan mesej ini bagi memudahkan pihak kami, pos laju & anda menerima barang sebelum aidilfitri.

PRODUK INI MUSUH RESDUNG!