Harga Tabita Skin Care (Malaysia) - Pasti Original ~ Tabita Original

Harga Tabita Skin Care (Malaysia) - Pasti Original

(Update 22/8/2015, SABTU)

Hai.. Apa khabar? Thanks sebab sudi singgah blog yang agak usang ni.. Tengah duk layan2 laptop, tiba2 rasa terajin pulak nak update promosi tabita yang terbaru. For sure yang sudi singgah sini ada yang tercari-cari harga "tabita original" yang berpatutan serta ada tawaran yang berbaloi-baloi bukan?

Ok... Kita berbalik kepada offer tabita skin care yang fiq nak share kat sini... So far memang ramai yang menggunakan tabita sebagai skin care mereka. Mungkin antara anda ada yang baru je nak cuba2 guna tabita ni kan? Tapi percayalah, lebih ramai lagi yang dah guna tabita skin care ni dah bertahun dan rajin repeat order tau..


Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famouskan.. Tapi Tabita skin care ni dah 6 tahun di Malaysia dan masih lagi famous. Cuma fiq nak nasihatkan supaya berhati-hati dengan barang tiruan. Serius.. Banyak Tabita yang fake kat luar sana. Agak klise kalau Fiq puji yang tabita fiq jual ni original. Tapi tengok je la feedback2 dari customer Fiq.. Dan banyak antara mereka yang memula beli set trial, lastly terus beli set exclusive. Siap ada yang introduce pada kawan2 lagi supaya beli dengan Fiq tau..

Sebab apa? Sebab mereka yakin dengan tabita yang Fiq jual... Anda rasa yakin? Kalau kurang yakin, boleh baca beberapa testimoni di bawah ni.

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,


Nama saya Fiq Haidzir. Menjalankan perniagaan dalam talian ni dah hampir 5 tahun tapi mendaftarkan perniagaan secara sah pada November 2012 atas nama FH Qaseh Beauty (JM0638154M). So mana-mana yang rajin buat survey, sila semak pendaftaran syarikat Fiq ini di SSM k.. Valid sehingga 2017 lagi.. So, kalau nak beli secara online, anda mesti dah tahu nak pilih siapa kan? ehem... ehem... Pilihlah Trusted Seller macam fiq ni., Barang DIJAMIN SELAMAT SAMPAI.

Kenapa Perlu Beli Dari Peniaga yang berdaftar?  

Kerajaan sendiri telah mengumumkan yang berniaga di FB (rujuk gambar di bawah) adalah haram bagi mereka yang tidak mendaftarkan perniagaan mereka. Maknanya, sesiapa yang nak berniaga even di FB pun kena daftar bagi mengelakkan anda kena tipu dengan peniaga yang mungkin berniat jahat untuk songlap duit anda lepas anda bank in..

Ini bukan cakap kosong atau nak takut-takutkan. Tapi boleh google sendiri kes2 penipuan seumpama yang berlaku.



Tapi jangan salah faham. Bukan semua peniaga online ni menipu. Kalau anda nak juga beli dari seller lain, prefer kenal-kenal dulu dengan dia, jadikan geng.. Bila da trust, barulah berurusniaga. Ok? Jangan sensitif sangat hokey. Hidup mesti mau happy. ^_^



Oklah.. Fiq dah takmoh celoteh manjang2 lagi dah ni.. Ni nak bagi offer terus pada anda yang sudi singgah kat sini Harga Tabita yang sangat berpatutan. Kalau dulu fiq jual sampai RM350 per set bagi Tabita Exclusive... Tapi sekarang Fiq dah mampu beli borong, so bolehlah bagi harga DISKAUN istimewa untuk ANDA.


tabita asli  tabita ada kkm  tabita acne cream  tabita asli vs palsu  tabita asli dan palsu  tabita asli indonesia  tabita ada kkm tak  tabita ada hydroquinone


tabita berkesan  tabita bahaya tak  tabita jerawat  tabita jakarta  tabita jeragat  tabita logo  tabita langkawi  tabita loose item

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,

tabita lotion  tabita murah  tabita malaysia  tabita ok tak  tabita ok ke  tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake

tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk



Macam mana? Dah bertambah keyakinan untuk beli Tabita dari Fiq?

Sebelum tu, Fiq jawab awal2 persoalan yang mungkin bermain di minda anda sekarang ni.. Sila rajin untuk baca agar faham dan jelas.. Boleh ke boleh ni?

1) Produk tabita Fiq jual ni original ke?

J1 - Confirm original. Tabita yang Fiq jual diimport direct dari kilang pengeluar di Jakarta. Dan yeah, Tabita is Made in Indonesia. Kalau made in Malaysia atau selain Indonesia, itu terang2 FAKE.

2) Habis, kalau original, kenapa Fiq nak bagi harga diskaun? Murah pulak tu...

J2 - Awak ni kan.. Kadang Fiq peliklah.. Kadang seller dah bagi diskaun, masih nak harga mahal. Fiq dah bagitau yang sekarang ni Fiq dah mampu beli borong Tabita ni. So bolehlah Fiq bagi harga diskaun. Tapi kalau anda nak jugak harga RM350/set, boleh aje. Fiq amat alu-alukan.. Selebihnya fiq anggap sebagai "derma". Amacam? Gurau jee...

Tempahan pelanggan yang Fiq da packing dan sedia untuk diposkan

3) Berapa hari produk sampai kalau bank in harini Fiq?

J3 - Kalau nak Fiq pos by hari yang sama, sila buat bayaran dan berikan detail yang diperlukan sebelum jam 12pm hari bekerja. Fiq cuti pada hari Jumaat dan Sabtu.  Biasanya poslaju ni ambil masa 1-2 hari je untuk sampai kepada anda. Tapi kalau lambat tu, luar biasa la.. Maybe tayar poslaju pancit, atau posmen yang bertugas ada problem di tempat kerja. So Far, semua sampai pada customer.. Asalkan alamat yang diberikan tepat hokey...

Fiq akan berikan no tracking poslaju supaya anda senang nak trace barang anda da sampai mana.

4) Fiq, akak nak beli by hand COD je boleh tak?

J4 - Maaf. Sekarang Fiq hanya buat by PosLaju sahaja disebabkan sikap beberapa customer yang konon2 nak COD, bila Fiq dah tunggu, dia boleh cancel macam tu sahaja. So, sekarang Fiq da tak buat Cash On Delivery lagi.. Harap Maklum.

5) Setiap set tahan berapa lama ye Fiq?

J5 - Ok darling2 semua...
Untuk Trial Set Tabita tahan sehingga 4 minggu.
Untuk Exclusive Set Tabita tahan sehingga 4 bulan. (Lagi jimat exclusive dear)

6) Boleh percaya ke kalau beli dengan Fiq? Barang Confirm sampai ke?

J6 - Macam yang Fiq dah celoteh awal2 tadi, perniagaan Fiq ni berdaftar dengan pihak SSM. Setiap pembayaran akan melaui akaun CIMB/Maybank syarikat. So, kalau nak kata Fiq akan scam duit anda, rosak ler reputasi iols ni sebagai peniaga online.. Clear?

7) Macam mana nak dapatkan Promosi Diskaun ni Fiq?

J7 - Mudah je.. Orang yang ikut arahan akan mudah faham ape yang Fiq suruh.. Anda hanya perlu SMS (wajib) kod ini TSC3 dan hantar ke 0107949199. Ingat tau.. Ikut je arahan mudah yang Fiq bagi ni.. 

*Kalau anda sedang guna handphone sekarang ni, just klik je gambar kat bawah ni, pastu terus tekan SEND



8) Nak kena SMS je ke Fiq? Whatsapp tak boleh ke?

J8 - Nak whatsapp boleh tak de masalah.. Cuma kalau amda SMS, dalam handphone fiq ni ada 1 sistem dipanggil sistem AutoReply. Bila anda SMS kod yang diberikan, just ikut je arahan2 mudah yang diberikan. So, bila anda SMS kod TSC3 ni, automatik akan dapat reply sepantas 5 saat.

Tak Percaya? Cubalah sekarang. Kat whatsapp xde lagi sistem macam tu k dear... So takde lah anda nak kena tunggu lama untuk reply dari Fiq..

9) Lepas SMS, ape perlu buat?

J9 - Just follow je arahan MUDAH yang diberikan nanti. Senang je tau..

10) Ni Fisrt time saya guna tabita, mengelupas x? Macam mana cara guna ye Fiq?

J10 - Soalan ni kerap orang tanya. Jawapannya YA mengelupas atau peeling akan berlaku (depends pada individu juga). Biasanya 5 hari hingga ke 3 minggu pengelupasan akan berlaku bergantung pada cara penggunaan anda. Kadang2 tengok orang juga. Ada yang cepat, ada yang lambat.

Dan YA bila peeling akan rasa pedih. Tapi ada cara untuk kurangkan rasa pedih tu. Cara Penggunaan Tabita? Fiq akan whatsapp kan pada anda cara betul guna tabita lepas anda CONFIRM jadi customer Fiq.. Boleh ke boleh ni?

Nah.. Fiq belanja sikit gambar selfie untuk anda. Nampak Tabita kat belakang tu? Da selamat pos da..

Berminat nak dapatkan Tabita Skin Care Dengan Harga Tawaran Yang Berbaloi?


TABITA EXCLUSIVE SET:
✔ Tahan antara 3-4 bulan
✔ Daily Cream
✔ Night Cream
✔ Smooth Lotion (Toner)
✔ Facial Soap

tabita, tabita skin care, tabita skincare, produk tabita, harga tabita, kosmetik tabita asli, tabita skincare original, tabita skin care testimonial

Harga biasa RM350

>> KINI CUMA RM290 <<

Nak Harga Diskaun Ini? Ikut Arahan Di Bawah:



 SMS Now:  
TSC3 ke 0107949199




TABITA TRIAL SET:

 Tahan sehingga 4 minggu
 Daily Cream
 Night Cream
 Smooth Lotion (Toner)
 Facial Soap

Harga RM130

Berminat Nak Order Secara Pantas? Ikut Arahan Di Bawah:



 SMS Now:  
TSC3  ke  0107949199



Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada Fiq seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.


**Untuk makluman TAMBAHAN, Fiq juga menjual stok loose item untuk set tabita exclusive sahaja. Harap Maklum.


SMS Now:  
TSC3 ke 0107949199


Testimoni Tabita

Testimoni Tabita

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Powered by Blogger.